Bet365: Μπάγερν – Γκλάντμπαχ με πλήθος αγορών (08/05)

Ανανεώθηκε:
bet365 logo

Στις 19:30, η Μπάγερν Μονάχου φιλοξενεί την Γκλάντμπαχ για την 32η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα και η Bet365 είναι παρούσα στον αγώνα με κορυφαίες αποδόσεις!

Μπάγερν – Γκλάντμπαχ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον ένατο τίτλο της στο γερμανικό πρωτάθλημα στοχεύει η Μπάγερν Μονάχου. Με νίκη απόψε εξασφαλίζει τον τίτλο, που μπορεί να γίνει δικός της και πριν τη σέντρα! Σε περίπτωση που η Λειψία ηττηθεί από τη Ντόρτμουντ. Θα μπορούσε να είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά στραβοπάτησε και έχασε από τη Μάιντς εκτός έδρας με 2-1, παρατείνοντας το σασπένς. Ο Λεβαντόφσκι απέχει μόλις τέσσερα γκολ από το να ισοφαρίσει το ρεκόρ των 40 τερμάτων σε μια σεζόν για παίκτη της Μπουντεσλίγκα.

Η Γκλάντμπαχ πέτυχε τη μία από τις τέσσερις ήττες που έχει υποστεί η Μπάγερν Μονάχου φέτος (3-2). Την προηγούμενη αγωνιστική, διέλυσε εντός έδρας την Γκλάντμπαχ με το εμφατικό 5-0. Είχε σαρωτική εμφάνιση με τους σκόρερ της σε μεγάλα κέφια. Δύο γκολ πέτυχε ο Εμπολό (6′, 69′), από ένα οι Τουράμ (15′), Μπενσεμπαϊνί (18′) και Πλεά (84′). Είναι στην έβδομη θέση της κατάταξης, στο -4 από την εξάδα που χαρίζει ευρωπαϊκή συμμετοχή, με δύο ματς λιγότερα από την έκτη Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Όπως βλέπουμε στις αποδόσεις στην Bet365, η Μπάγερν Μονάχου είναι μεγάλο φαβορί στο ματς. Στο 1.33 προσφέρεται ο άσος, στο 5.75 το “Χ” και στο 7.50 το διπλό.

Ενδιαφέροντα στατιστικά

  • Στις τρεις από τις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις της Μπάγερν Μονάχου είχαμε περισσότερα από εννιά κόρνερ (στο 1.72 το Over 9 κόρνερ)
  • Στα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της Γκλάντμπαχ σημειώθηκαν περισσότερα από τέσσερα γκολ (στο 1.80 το Over 3,5 σήμερα)

Στη Bet365 θα βρείτε επιλογές για το Νικητή του Αγώνα, το Over/Under, το Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις