Σούπερ Λιγκ: “Φωτιά” στις αποδόσεις η 7η αγωνιστική!

Ανανεώθηκε:
AEK ΠΑΟΚ Σούπερ Λιγκ

Μετά από μια μικρή παύση λόγω Πάσχα, συνέχεια δίνεται στα playoffs της Super League με εμβόλιμη αγωνιστική. Θα είναι η 7η στον αριθμό και θα διεξαχθεί την Τετάρτη 05 Μαΐου. Αυτό που έχει σημασία πλέον είναι η μάχη για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, η οποία και είναι πολύ δυνατή με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα! Η Stoiximan δίνει το “παρών” και στις τρεις αναμετρήσεις, προσφέροντας πλήθος αγορών και ειδικών στοιχημάτων.

Τα playoffs της Σούπερ Λιγκ στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ Λιγκ Στοίχημα

Τεράστιο είναι το ενδιαφέρον για τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη και το Κόνφερενς Λιγκ του χρόνου, καθώς απομένουν τρεις στροφές για το φινάλε. Άρης και ΠΑΟΚ ισοβαθμούν με την ίδια συγκομιδή. Αμέσως μετά 4η έρχεται η ΑΕΚ στο -3. Ο Παναθηναϊκός είναι αρκετά πιο πίσω, στο -7, και ακολουθεί ο Αστέρας Τρίπολης στο -13.

17:15 | Άρης – Ολυμπιακός

Δεν τα κατάφερε ο Άρης να εκμεταλλευτεί την απώλεια βαθμών του ΠΑΟΚ την περασμένη αγωνιστική για να βρεθεί μόνος στη 2η θέση. Ταξίδεψε στην Τρίπολη για να αντιμετωπίζει τον Αστέρα και έμεινε στην ισοπαλία και στο 1-1. Και αυτό, παρόλο που οι παίκτες του ήταν αυτοί που σκόραραν στην αναμέτρηση! Ο Μαντσίνι έβαλε μπροστά την ομάδα του στο 74′, ενώ στο 81′ ο Ρόουζ πέτυχε αυτογκόλ.

Ο Ολυμπιακός έρχεται από πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας σε βάρος του ΠΑΣ Γιάννινα. Οι “ερυθρόλευκοι” κέρδισαν με 3-1 εντός έδρας στη ρεβάνς (πρώτο ματς 1-1), δείχνοντας την υπεροχή τους αγωνιστικά. Στη Σούπερ Λιγκ, φυσικά, η ομάδα του Μαρτίνς έχει κατακτήσει ήδη μαθηματικά τον τίτλο. Τελευταία κέρδισε στο γήπεδό της την ΑΕΚ με 2-0 και δύο τέρματα του Μπρούμα (50′, 90+2′), διατηρώντας την πρωτοβουλία στις κινήσεις.

Τον πρώτο λόγο για τη νίκη έχει η μια από τις δυο ομάδες και αυτή είναι ο Άρης, με το μεγαλύτερο κίνητρο. Το να κερδίσουν οι γηπεδούχοι προσφέρεται σε απόδοση 1.95, με τη νίκη του Ολυμπιακού να είναι στο 3.80. Όσον αφορά τα γκολ της αναμέτρησης, προβλέπεται “σφιχτή” με  το Under 2.5 να βρίσκεται σε απόδοση 1.78. Μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες να βρουν δίχτυα και οι δύο αντίπαλοι ή όχι, και με τα δύο ενδεχόμενα σε απόδοση 1.87.


19:30 | Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης

Στην Τούμπα φιλοξενήθηκε ο Παναθηναϊκός από τον ΠΑΟΚ την προηγούμενη αγωνιστική. Σε ένα ματς που έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα, αν και… σημειώθηκε τέρμα! Ο Μακέντα στο 78ο λεπτό σκόραρε αλλά ο διαιτητής Γκεστράνιους δεν μέτρησε το πλεονέκτημα από λάθος όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος, σφυρίζοντας φάουλ για φάση νωρίτερα. Έτσι, πήρε μόνο τον βαθμό του “Χ” και όχι το τρίποντο που χρειαζόταν για να έχει ελπίδες για την Ευρώπη.

Ο Αστέρας αγωνίστηκε πιο πρόσφατα στο “Θ. Κολοκοτρώνης” κόντρα στον Άρη. Ήταν αρκετά κινητικός στο πρώτο ημίχρονο, ιδίως στην ευκαιρία του στο 23′ με τον Τιλίκα, με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από την εστία του Κουέστα. Την ισοπαλία του… χάρισε το αυτογκόλ του Ρόουζ (81′) για το 1-1. Πλέον, το σύνολο του Ράσταβατς δεν έχει κάποιο βαθμολογικό κίνητρο. Όμως παραμένει αήττητο εντός έδρας για τρεις διαδοχικούς αγώνες.

Φαβορί και μάλιστα ισχυρό στο παιχνίδι είναι Παναθηναϊκός. Ο άσος εντοπίζεται στο 1.65, και παράλληλα το διπλό παίζεται στο 5.80. Δεν αναμένονται πολλά τέρματα στο ματς, με το Under 2.5 στο 1.60. Όπως και δεν προβλέπεται να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, με το No Goal σε απόδοση 1.60.


21:30 | ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

Τον επόμενο αντίπαλό της στο πρωτάθλημα αντιμετώπισε η ΑΕΚ για το κύπελλο. Έχασε με 2-1 μέσα στην Τούμπα και σε συνδυασμό με 0-1 αποκλείστηκε από τη συνέχεια του θεσμού. Για τη Σούπερ Λιγκ τελευταία έπαιξε εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό και γνώρισε την ήττα με 2-0. Πέρασε το πρώτο ημίχρονο ανώδυνα, χωρίς πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν. Στο δεύτερο, ωστόσο, έκαναν τη διαφορά οι αλλαγές του Ολυμπιακού, ενώ η “Ένωση” είχε δύο-τρεις καλές στιγμές. Παρέμεινε, έτσι, 4η στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε εντός έδρας με τον Παναθηναϊκό, μένοντας στο 0-0. Ήταν ανώτερος σε γενικές γραμμές στο χορτάρι, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, με καλύτερη φάση αυτή του Ελ Καντουρί και τον Διούδη να αποκρούει με δυσκολία. Έριξε τους ρυθμούς στο δεύτερο 45λεπτο και οι “πράσινοι” λίγο έλειψε να φύγουν με τους τρεις βαθμούς, αλλά το τέρμα του Μακέντα ακυρώθηκε με λάθος χρήση του πλεονεκτήματος από τον διαιτητή. Πιο πρόσφατα, στο κύπελλο πέρασε στον τελικό κερδίζοντας την ΑΕΚ εντός με 2-1.

Αμφίρροπο είναι το παιχνίδι με βάση τις αποδόσεις για το τελικό αποτέλεσμα. Στο 2.80 κυμαίνεται η τιμή για νίκη της ΑΕΚ, ενώ αυτή του ΠΑΟΚ είναι στο 2.77. Επικρατεί η πιθανότητα για χαμηλό σκορ στην αναμέτρηση με το Under 2.5 στο 1.55. Επίσης, δεν βλέπουν οι μπουκ να βάζουν τέρμα και οι δύο αντίπαλοι, με το No Goal στο 1.75.

Τα playoffs της Σούπερ Λιγκ στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Οι αποδόσεις ίσχυαν στις 04/05/2021 και ώρα 12:00