Γκολ στον ημιτελικό, Μπάρτσα στον τελικό!

Ανανεώθηκε:
γουεμπλεϊ

Καλημέρα φουνταριστοί!

Λίγο ήθελε να γίνει για τρίτη συνεχόμενη μέρα το απόλυτο στα προγνωστικά μας. Η Λειψία δεν δέχτηκε φάση από τη Χοφενχάιμ, σκόραρε στο 95′, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε μετά από λίγη ώρα για χέρι. Κρίμα, γιατί η εικόνα του αγώνα ήταν όντως για να βγει το combo του 2.50 που επιλέξαμε. Ωστόσο, αργότερα η Μονπελιέ πήρε βαθμό στην έδρα της Λιλ, επιβεβαιώνοντας το Χ2 που έπαιζε πάνω από τον διπλασιασμό! Μπήκαμε σε κλίμα πρωταθλημάτων χθες, αλλά σήμερα είμαστε σε mood… κυπέλλων. Τα μεγάλα παιχνίδια που θα αναλύσουμε τα βρίσκετε στη Stoiximan!

Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρώτος χρονικά, είναι ο ημιτελικός της Τσέλσι με τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Γουέμπλεϊ», για το κύπελλο Αγγλίας. Πολύ αμφίρροπο παιχνίδι, θα ασχοληθώ με τα γκολ και όχι με τον νικητή. Το βράδυ, θα γίνει ο τελικός κυπέλλου Ισπανίας, ανάμεσα σε Αθλέτικ Μπιλμπάο και Μπαρτσελόνα. Εδώ, έχω βρει ένα δυνατό combo που στηρίζεται στο φαβορί. Πάμε στα ματσάκια μας!

Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι Προγνωστικά

Με στόχο τον τελικό του πιο δημοφιλούς κυπέλλου στον κόσμο, του κυπέλλου Αγγλίας, δύο τοπ ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ, στρέφουν σήμερα τις κάμερες πάνω τους και φυσικά και τους απανταχού φίλους του στοιχήματος. Η περσινή φιναλίστ, Τσέλσι και η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος, Μαν. Σίτι, οι οποίες μεσοβδόμαδα πήραν την πρόκριση και για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, υπόσχονται έναν ημιτελικό θρίλερ στο «Γουέμπλεϊ», στην πρώτη κόντρα Τούχελ και Γκουαρντιόλα επί αγγλικού εδάφους.

Η Τσέλσι με τον Γερμανό προπονητή, έχει γίνει από τις πιο σκληροτράχηλες και αποτελεσματικές ομάδες στην Αγγλία, έχει δυναμώσει πολύ αμυντικά, αν και την Τρίτη έχασε στις καθυστερήσεις από την Πόρτο (ως τυπικά γηπεδούχος στη Σεβίλη), κυρίως γιατί χαλάρωσε στο φινάλε, επειδή είχε εξασφαλίσει το εισιτήριο για τους «4» του Τσάμπιονς Λιγκ. Μου έκανε εντύπωση πάντως, πως οι «μπλε» ξεπέρασαν εκείνο το βαρύ 5-2 εντός έδρας από την Γουέστ Μπρομ που ήταν και η πρώτη ήττα του Τούχελ στον πάγκο τους, πετυχαίνοντας δύο μεγάλες εκτός έδρας νίκες στη συνέχεια, με Πόρτο (2-0) και Κρύσταλ Πάλας (4-1). Φαίνεται πως όντως ήταν απλά μια παρένθεση στην εντυπωσιακή αλλαγή που έχει φέρει ο Γερμανός. Ο οποίος έχει κι ένα κίνητρο επιπλέον να πάρει τη νίκη-πρόκριση από την Μαν. Σίτι, αφού σε 5 αγώνες που είχε συναντήσει την Μπάγερν του Γκουαρντιόλα στη Γερμανία (με Ντόρτμουντ – Μάϊντζ), δεν νίκησε ούτε μια φορά. Πέρυσι η Τσέλσι με τον Λάμπαρντ στον πάγκο της, είχε νικήσει στο πρωτάθλημα, με 2-1 τη Σίτι, στο Στάμφορντ Μπριτζ. Σημαντική η απουσία σήμερα του Κόβασιτς.

Η Σίτι πέτυχε μια σπουδαία ανατροπή κόντρα στη Ντόρτμουντ την περασμένη Τετάρτη (2-1) κι αυτή ήταν η 28η νίκη στα τελευταία 30 παιχνίδια που έχει παίξει σε όλες τις διοργανώσεις! Φόβητρο μεν, αλλά κάτι έχει χάσει από την απόδοση της τελευταία, δε… Αυτό φάνηκε και στα δύο παιχνίδια με τους Γερμανούς, αλλά και στην ήττα ενδιάμεσα από την Λιντς. Όμως, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Γκουαρντιόλα αλλάζει συνεχώς 11άδες και είναι χαρακτηριστικό ότι με την Ντόρτμουντ δεν έπαιξε καθόλου ο Κανσέλο, ο Στέρλινγκ μπήκε στο 88’ κι έμειναν στον πάγκο, παίκτες όπως ο Ζεσούς, ο Φεράν Τόρες και ο Φερναντίνιο. Επίσης, επέστρεψε κι ο Λαπόρτ. Που σημαίνει ότι είναι και «ξεκούραστοι» για απόψε. Με τέτοιο πάγκο κι εγώ να ήμουν προπονητής… Η Σίτι πέρυσι είχε αποκλειστεί από μια άλλη λονδρέζικη ομάδα, την Άρσεναλ, η οποία τελικά πήρε το κύπελλο, νικώντας στον τελικό, την Τσέλσι! Έχοντας στο τσεπάκι το εφετινό πρωτάθλημα, οι Πολίτες θέλουν να πάρουν και τα 3 εγχώρια τρόπαια, κάνοντας αρχή από σήμερα, ενώ το άλλο Σαββατοκύριακο παίζουν και τελικό Λιγκ Καπ με την Τότεναμ.

Θεωρώ ρίσκο να προβλέψεις αποτέλεσμα σε αυτή την αναμέτρηση και… ανακάλυψα ότι έχει υψηλή απόδοση το Over 2,5. Πρόκειται για δύο άκρως ποιοτικές ομάδες, που δεν αποκλείεται να είναι και λίγο πιο… χαλαρές μετά τα συνεχόμενα πολύ σημαντικά ματς στο Champions League. Περιμένω λοιπόν να μας χαρίσουν μια ματσάρα. Έχει αξία το Over 2.5 σε τιμές αουτσάιντερ, το προτείνω στο 2.05!

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)
21+ Παίξε υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα Προγνωστικά

Μετά τη συνάντησή τους στον τελικό του Σούπερ Καπ, Αθλέτικ Μπιλμπάο και Μπαρτσελόνα θα παλέψουν για το κύπελλο Ισπανίας. Ο σημερινός τελικός θα γίνει στο ΟλυμπιακόΣτάδιοτηςΣεβίλλης, στις 22:30. Αγωνιστικά, και στοιχηματικά, η Μπάρτσα έχει το πάνω χέρι για τη νίκη.

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο έχει προλάβει να δώσει ήδη δύο τελικούς μέχρι τώρα στη φετινή σεζόν. Αρχικά, έπαιξε στον τελικό του Σούπερ Καπ το οποίο και κατέκτησε, κερδίζοντας με 2-3 την Μπαρτσελόνα στην παράταση (2-2 κ.δ.). Στη συνέχεια, έδωσε και τον τελικό κυπέλλου που… χρωστούσε από πέρυσι με τη Σοσιεδάδ, από την οποία ηττήθηκε με 1-0. Υπάρχει μεγάλη κόντρα με τη Σοσιεδάδ και αυτό το αποτέλεσμα έχει ρίξει ψυχολογικά την Αθλέτικ. Ο Μαρθελίνο έκανε εκτεταμένο rotation με την Αλαβές, όπου η ομάδα του έμεινε στο 0-0. Δεν πέφτει φυσικά κατηγορία, αλλά μόνο με «θαύμα» προλαβαίνει και την Ευρώπη. Είναι ασταθής η Αθλέτικ φέτος και μοιάζει ικανή για το καλύτερο, αλλά και για το χειρότερο.

Η Μπαρτσελόνα με τη σειρά της, έχασε στο Clasico αλλά δεν είναι εκτός της μάχης του τίτλου. Αντίθετα, θα συνεχίσει κανονικά να παλεύει μέχρι τέλους. Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι έχει να υποδεχτεί και την Ατλέτικο. Μπορούσε να πάρει αποτέλεσμα απέναντι στη Ρεάλ, όπως βέβαια μπορούσε να δεχτεί κι άλλα τέρματα. Η μπίλια τελικά έκατσε στη «Βασίλισσα». Εκτός από τους μακροχρόνια απόντες, Κουτίνιο και Φατί, ο Κούμαν δεν έχει άλλες σημαντικές απουσίες για σήμερα. Αυτό είναι πολύ θετικό για τους Καταλανούς, που θέλουν πάρα πολύ τον τίτλο. Έχουν κερδίσει την Αθλέτικ και τις δύο φορές που τη συνάντησαν φέτος στο πρωτάθλημα. Έχασαν στο Σούπερ Καπ, και τώρα έχουν ευκαιρία για εκδίκηση. Το κύπελλο δεν αποκλείεται να είναι ο μόνος τίτλος που θα κατακτήσει φέτος η Μπάρτσα, αν τα καταφέρει απόψε, και θα το κυνηγήσει με όλες της τις δυνάμεις.

Ποιοτικά, η Μπαρτσελόνα υπερέχει. Δεν έχει χάσει σε 90λεπτο φέτος από την Αθλέτικ και πιστεύω θα την κερδίσει και σήμερα. Το κύπελλο είναι ο θεσμός της Μπάρτσα, αφού έχει τις περισσότερες κατακτήσεις. Επίσης, βλέπω το ματς να έχει γκολ, όπως και όλα τα φετινά μεταξύ τους. Να θυμίσω, 2-1 στο «Καμπ Νου» στο πρωτάθλημα, 2-3 στο «Σαν Μαμές» και 2-2 στην κανονική διάρκεια στο Σούπερ Καπ. Έτσι, οδηγούμαι στο combo του «διπλού» με το Over 1.5 σε απόδοση 1.75!

Προγνωστικά Στοιχήματος

19:30 Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι / Over 2.5 @ 2.05

22:30 Αθλέτικ Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα / 2 & Over 1.5 @ 1.75

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φωτογραφία από maxopt από το Pixabay