Προκριματικά Μουντιάλ: “Σπασίματα” το Σάββατο, “κολώνα” την Κυριακή

Ανανεώθηκε:
irlandia-luxembourg-0-1

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε, τα προκριματικά του Μουντιάλ μονοπώλησαν το ενδιαφέρον και οι δύο ημέρες ήταν εντελώς διαφορετικές στα προγνωστικά στοιχήματος. Πολλές εκπλήξεις το Σάββατο και μεγάλες αποδόσεις, ενώ την Κυριακή όλα τα μεγάλα φαβορί επιβεβαίωσαν τον τίτλο τους.

Παιχνίδι 365 μέρες το χρόνο
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προκριματικά Μουντιάλ Στοίχημα

Σάββατο 27/03

Το Σαββατιάτικο πρόγραμμα των Προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ, επεφύλασσε πολλές παγίδες σε όσους έπαιξαν στοίχημα. Δεν ήταν λίγες οι εκπλήξεις, εκ των οποίων οι σημαντικότερες έλαβαν χώρα στην Ιρλανδία, την Τσεχία και την Σλοβακία.

Μόνο εκπλήξεις είδαμε στον 1ο όμιλο, όπου Ιρλανδία και Πορτογαλία απέτυχαν να νικήσουν το Λουξεμβούργο και τη Σερβία αντίστοιχα.

Στο Δουβλίνο, η Ιρλανδία ήταν μεγάλο φαβορί απέναντι στο αδύναμο Λουξεμβούργο, ωστόσο το κρατίδιο της κεντρικής Ευρώπης αποδείχθηκε σκληροτράχηλος αντίπαλος και πέτυχε μία από τις μεγαλύτερες νίκες της ποδοσφαιρικής του ιστορίας! Οι Ιρλανδοί είχαν την πρωτοβουλιά (63% κατοχή), ωστόσο δεν ήταν όσο απειλητικοί θα έπρεπε και οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν σπουδαίο “τρίποντο” με γκολ του Γκέρσον Ροντρίγκες στο 85ο λεπτό! Στο 6.50 πλήρωνε το διπλό του Λουξεμβούργου, για όσους τολμηρούς το επέλεξαν!

Καταστροφική ήττα για τους “πράσινους” και πλέον το όνειρο για συμμετοχή στο Μουντιάλ κάνει φτερά σε όμιλο με Σερβία και Πορτογαλία, οι οποίες αναμετρήθηκαν στο Βελιγράδι την ίδια ώρα.

Η Πορτογαλία ήταν το μεγάλο φαβορί του αγώνα εξ αρχής και το επιβεβαίωσε με το ξεκίνημά της στον αγώνα! Ο Ζότα της Λίβερπουλ σκόραρε δις για το 0-2 του 36′ και όλα έδειχναν ότι η ομάδα του Φερνάντο Σάντος θα έκανε το 2/2 στον όμιλο και θα έπαιρνε κεφάλι στην κούρσα της απευθείας πρόκρισης. Οι Σέρβοι όμως έβγαλαν χαρακτήρα και ισοφάρισαν με τον Μίτροβιτς στο 46′ και τον Κόστιτς στο 60′. Σκανδαλώδες το φινάλε του αγώνα, με την απουσία του VAR να γίνεται καθοριστική. Στο 92′ ο Ρονάλντο πλάσαρε στην κενή εστία, έπειτα από λάθος έξοδο του Ντμίτροβιτς, η μπάλα πέρασε καθαρά τη γραμμή πριν την απομακρύνει αμυντικός, όμως επόπτης και διαιτητής δεν έδειξαν σέντρα, με αποτέλεσμα να γίνει έξαλλος ο CR7 και να αποχωρήσει από το γήπεδο πριν το τελικό σφύριγμα!

Μεγάλη έκπληξη είδαμε και στην Τρνάβα, όπου η Σλοβακία απέτυχε να επιβεβαιώσει τον άσο του 1.22 απέναντι στη Μάλτα! Οι νησιώτες προηγήθηκαν 0-2 στο πρώτο ημίχρονο και οι γηπεδούχοι είχαν σχεδόν 40 λεπτά να γυρίσουν το ματς μετά το 2-2 στο 53′, όμως δεν τα κατάφεραν και δέχθηκαν μεγάλο πλήγμα στην κούρσα της πρόκρισης.

Τέλος, ούτε το 1.60 του Βελγίου στην έδρα των Τσέχων επιβεβαιώθηκε. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Πρόβοντ και κατάφεραν να περιορίσουν την “πυραυλοκίνητη” επίθεση των Βέλγων, κρατώντας του στο 1-1.

Κυριακή 28/03

Αντιθέτως, το πρόγραμμα της Κυριακής κύλησε ρολόι. Πολλά τα ακλόνητα φαβορί, όλα επικράτησαν! 11 σημεία κάτω του 1.30 επιβεβαιώθηκαν και πιανώς έστειλαν στο ταμείο όσους επέλεξαν παρολί χαμηλού ρίσκου.

Online Στοίχημα από παντού
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ