*Φάση ομίλων των προκριματικών του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής 2022. Σαρανταοχτώ ομάδες κληρώθηκαν σε 12 ομίλους των τεσσάρων, οι δύο πρώτες κερδίζουν το εισιτήριο για την τελική φάση της διοργάνωσης. Το Καμερούν έχει προκριθεί ήδη σε αυτή ως διοργανώτρια χώρα.

*Κεκλεισμένων των θυρών.

*Με No Goal και Under 2.5 ολοκληρώθηκαν τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Στον πρώτο γύρο: Ακτή Ελεφαντοστού – Νίγηρας 1-0

Δείτε τα Προγνωστικά Προκριματικά Κόπα Άφρικα

ΝΙΓΗΡΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Ακόμη μια ήττα υπέστη στα προκριματικά ο Νίγηρας. Την προηγούμενη αγωνιστική, φιλοξενήθηκε από την Αιθιοπία, στην έδρα της οποίας ηττήθηκε με 3-0, χωρίς να κοντράρει σε καμία περίπτωση την αντίπαλό της. Αυτή ήταν και η τρίτη ήττα σε τέσσερα παιχνίδια, έχοντας παράλληλα και μια νίκη. Είναι έτσι στην τελευταία θέση του ομίλου και για να ελπίζει σε πρόκριση, καλείται να επικρατήσει στα δυο ματς που έχουν απομείνει. Στο πιο πρόσφατο  παιχνίδι της, ηττήθηκε με 1-2 από τη ΛΔ Κονγκό, στους ομίλους του Πρωταθλήματος Εθνών.

Προηγούμενο ματς: Ήττα 1-2 από τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, για το Πρωτάθλημα Εθνών Αφρικής. Βρέθηκε πίσω στο 27ο λεπτό και παρότι ισοφάρισε με τον Μουσά στο 73′, εν τέλει ηττήθηκε με γκολ που δέχθηκε στις καθυστερήσεις.

Νίγηρας Στατιστικά

*Με 2-3 Goals ολοκληρώθηκαν τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του, φιλικά και επίσημα.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του, στα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)
21+ Παίξε υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA

ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ ΑΝΑΛΥΣΗ

Αήττητη στα δυο τελευταία παιχνίδια των προκριματικών η Ακτή Ελεφαντοστού, μετρώντας από μια νίκη και ισοπαλία. Την προηγούμενη αγωνιστική, φιλοξενήθηκε από τη Μαδαγασκάρη, με την οποία και αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1. Αδικείται, καθώς είχε το πάνω χέρι και δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες. Με το βαθμό αυτό, έφτασε τους επτά συνολικά και μοιράζεται τη δεύτερη θέση με τη Μαδαγασκάρη, στο -2 από την Αιθιοπία, έχοντας και παιχνίδι λιγότερο.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Μαδαγασκάρη, για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Παρότι προηγήθηκε με το πέναλτι του Κεσί στο 15ο λεπτό, εν τέλει δέχθηκε την ισοφάριση για το τελικό αποτέλεσμα, στο 51′.

Ακτή Ελεφαντοστού Στατιστικά

*Με 2-3 Goals ολοκληρώθηκαν τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της, φιλικά και επίσημα.

*Με 2-3 Goals ολοκληρώθηκαν τα τρία τελευταία παιχνίδια της, στα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Νίγηρας – Ακτή Ελεφαντοστού στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ