Πήρε την κατηφόρα το «διπλό» του Άρη

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Πολλά και σημαντικά ματς περιλαμβάνει το κουπόνι πάμε στοίχημα του Σαββάτου  (05/12). Το στοιχηματικό ενδιαφέρον κορυφώνεται και έχουν τη δική τους σημασία και τα… νούμερα. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τελευταίες κινήσεις στην πτώση αποδόσεων αλλά και ποιοι είναι οι τζίροι στοιχήματος.

bwin – Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πτώση αποδόσεων

Ξεκινάμε από την πτώση αποδόσεων και το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Ατρόμητος υποδέχεται το απόγευμα τον Άρη και οι γηπεδούχοι έχουν ελαφρύ προβάδισμα νίκης σύμφωνα με τις αποδόσεις. Παρόλα αυτά, το «διπλό» έχει κατηφορίσει από το 3.03 στο 2.78. Στην Ισπανία τώρα, θα γίνει η ματσάρα της Σεβίλλης με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Εδώ είναι ο «άσος» που βρίσκεται σε πτώση. Από το αρχικό 2.69, είναι αυτήν τη στιγμή στο 2.49. Ένας ακόμη «άσος» που πέφτει εντοπίζεται στην Bundesliga. Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης φιλοξενεί τη Ντόρτμουντ. Η νίκη των γηπεδούχων έπεσε από το 4.31, στο 3.65.

Τζίροι στοιχήματος

Σχετικά με τους τζίρους τώρα, για ακόμα μια φορά η Πρέμιερ Λιγκ κυριαρχεί στην πρώτη τριάδα. Ειδικότερα, στην κορυφή της λίστας εντοπίζεται ο αγώνας της Γουέστ Χαμ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Συνολικά έχουν πονταριστεί ήδη 213.800€ στο ματς, με το 47,33% να πηγαίνει στο «διπλό». Στη δεύτερη θέση βρίσκεται το Μπέρνλι – Έβερτον. Εδώ έχουν στοιχηματιστεί μέχρι τώρα 204.112€. Το 49,40% κατευθύνεται στο «διπλό». Τρίτο στην κατάταξη είναι το παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι με τη Φούλαμ. Ο τζίρος του είναι τώρα στις 203.123€, εκ των οποίων το 86,71% «έπεσε» στον «άσο».

Δείτε αναλυτικά πως διαμορφώνονται οι Τζίροι Στοιχήματος σήμερα