*6η  αγωνιστική

*Οι 15 από τους 26 αγώνες τους στο παρελθόν σε αυτό το γήπεδο έχουν λήξει over 2,5.

*Οι πέντε από τους έξι τελευταίους αγώνες τους σε αυτό το γήπεδο έχουν λήξει under 2,5.

Under 2,5 σε απόδοση 2,35
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΠΡΕΧΙΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Μπρέχιν ήταν πολύ κακή και δικαίως έχασε με 3-0 στο γήπεδο της Κουίνς Παρκ, σε ένα παιχνίδι που ήταν σαν να μην κατέβηκε στο γήπεδο. Αυτή ήταν η τρίτη της συνεχόμενη ήττα χωρίς να πετύχει γκολ. Και ειδικά στην έδρα της έχει 4/4 ήττες για όλους τους θεσμούς.

Λογικά λοιπόν παραμένει στην τελευταία θέση, μοναδική που οδηγεί στην κατώτερη κατηγορία, έχοντας τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος, ισόβαθμη με την ομάδα που είναι προτελευταία, θέση παραμονής.

Ο προπονητής της, Μάικλ Πάτον, μιλώντας για τον σημερινο αγώνα, ξεκαθάρισε πώς δεν υπάρχουν εύκολες ομάδες στην κατηγορία, ενώ όπως είπε θα πρέπει να προσαρμόσουν λίγο τον τρόπο παιχνιδιού τους και χαρακτήρισε πολύ σημαντικό ποια ομάδα θα σκοράρει πρώτη.

Αλλά έγιναν καλά και επιστρέφουν οι Κουπ (ΜΕ), Κιούσικ (ΜΕ), Κάρι (ΕΠ) ενώ επιστρέφει από τιμωρία ο αμυντικός Τζόρνταν. Αυτή τη φορά θα απουσιάσουν πάλι λόγω ματισμών οι Μάκιντος (ΑΜ), Πέιτζ (ΑΜ), Σκοτ (ΕΠ).

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Μπρέχιν έχασε 3-0 εκτός έδρας από την Κουίνς Παρκ, σε ένα παιχνίδι που δεν έκανε ούτε απόκρουση ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Βρέθηκε να χάνει από τέρμα του Κουιτόνγκο στο έκτο λεπτό, ο ΜακΧιου έκανε το 2-0 στο 29ο λεπτό, ενώ δέχθηκε και τρίτο τέρμα από τον Λυόν στο 69΄.

Μπρέχιν Στατιστικά

*Εχει πέντε σερί N/G (δες το στην Bwin)

*Εχει 3/4 over 2,5 εντός έδρας.

Παίξε νόμιμα στην Bwin (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+,UKGC,ΚΕΘΕΑ 1114,Ρυθμ Εμπ. Επικ: ΕΕΕΠ

ΣΤΡΑΝΡΑΕΡ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Στρανράερ εκμεταλλεύτηκε την κακή μέρα του Εδιμβούργου, βάζοντας βέβαια και αυτή το «χεράκι» της, κερδίζοντας με 0-1 εκτός έδρας. Αυτή ήταν η τρίτη της νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια που δεν χάνει σε 90λεπτο, ενώ ειδικά μακριά από την έδρα της πέτυχε την πρώτη της νίκη, παραμένοντας αήττητη, έπειτα από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες, όλες με σκορ 1-1.

Και είναι εκτός πρώτης τετράδας και θέσεων που οδηγούν στα πλέι οφς ανόδου, αλλά σε απόσταση βολής, στο -1 για την ακρίβεια, από αυτές, ενώ έχει μία μικρή απόσταση ασφαλείας, στο +4 συγκεκριμένα, από την ζώνη του υποβιβασμού.

Πάντως ο προπονητής της, Στιβ Φαρέλ, ξεκαθάρισε πώς δεν πρέπει να παίρνουν κανένα αποτέλεσμα ως δεδομένο και δεν μπορούν να υποτιμήσουν κανέναν αντίπαλο, ανεξαρτήτως του τι έχει κάνει ως εκείνη τη στιγμή.

Τραυματίες και απόντες είναι οι Μπερνς (ΑΜ) Ελιοτ (ΕΠ), Στέρλινγκ (ΜΕ), με τον πρώτο να έχει κάποιες αμυδρές ελπίδες συμμετοχής.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Στρανράερ κέρδισε 0-1 εκτός έδρας το Εδιμβούργο, σκοράροντας με τον Ντάφι στο 26’, σε έναν αγώνα που ήταν αρκετά καλύτερη από την αντίπαλο της και χωρίς να απειληθεί ουσιαστικά σε κάποια στιγμή του αγώνα.

Στρανράερ Στατιστικά

*Εχει 6/9 G/G

*Εχει 4/4 under 2,5 εκτός έδρας.

*Εχει 3/4 G/G εκτός έδρας