13η αγωνιστική

*Κεκλεισμένων των θυρών.

*Under 2.5 ήρθαν οι 4/6 πρόσφατες συναντήσεις των δύο ομάδων ανεξαρτήτως έδρας.

Μαγιόρκα – Σπόρτινγκ Χιχόν στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Ισπανίας

ΜΑΓΙΟΡΚΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Διεύρυνε το εκτός έδρας αήττητο η Μαγιόρκα, η οποία πέρασε νικηφόρα με 1-0 από την έδρα της Χιρόνα. Εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις σημαντικές απουσίες της αντιπάλου, ευτύχησε να μπει μπροστά στο σκορ, γλίτωσε την ισοφάριση λίγο αργότερα (ακυρωθέν γκολ), δεν κινδύνεψε στο υπόλοιπο του αγώνα, έκλεισε καλά τους χώρους και έφυγε με το διπλό από την Καταλονία.

Δεύτερη σερί νίκη για τη Μαγιόρκα, είχε προηγηθεί το εντός έδρας 3-0 κόντρα στην Πονφεραδίνα, επέκτεινε το αήττητο στις 11 αγωνιστικές (8-3-0, στα δέκα εξ αυτών κράτησε ανέπαφη την εστία της). Βρίσκεται στο -2 από την πρωτοπόρο Εσπανιόλ και με νίκη θα ανέβει στην κορυφή. Είναι αήττητη στα πέντε τελευταία παιχνίδια στην έδρα της (4-1-0). Επιστρέφουν από διεθνείς υποχρεώσεις οι Βαλιέντ (Αμυντικός, 9, 1), Λάγκο (Εξτρέμ, 10, 0) και Τραϊκόφσκι (Επιθετικός, 4, 0), διαθέσιμος ο Μπαμπά (Μέσος, 6, 0). Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 1-0 κόντρα στη Χιρόνα. Πήρε τη νίκη με γκολ του Σάλβα Σεβίγια στο 5’, ακυρώθηκε γκολ της Χιρόνα στο 18’.

ΜΑΓΙΟΡΚΑ Στατιστικά

*Κράτησε ανέπαφη την εστία της στα 10/11 πρόσφατα παιχνίδια της (δες το στην Stoiximan).

*Under 2.5 τα 10/12 πρόσφατα παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)
21+ Παίξε υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Ισόπαλη 1-1 με τη Βαγιεκάνο στο “Ελ Μολινόν” αναδείχθηκε την προηγούμενη αγωνιστική η Σπόρτινγκ Χιχόν. Μένει ευχαριστημένη από το τελικό αποτέλεσμα, αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο στο 67’, είδε να ακυρώνονται δύο γκολ της αντιπάλου μέσω VAR, μπήκε μπροστά στο σκορ από το πουθενά και δεν απέφυγε την ισοφάριση στο φινάλε. Στην εκπνοή ο διαιτητής αναίρεσε μέσω VAR πέναλτι της Ράγιο Βαγιεκάνο.

Δεύτερη αγωνιστική που αγνοεί τη νίκη η Σπόρτινγκ Χιχόν, είχε προηγηθεί το εκτός έδρας 1-0 από τη Μιραντές (1-0). Βρίσκεται στην 4η θέση με 23 πόντους και με νίκη απόψε στο “Ιμπεροστάρ” θα ανέβει στις θέσεις της απευθείας ανόδου. Τιμωρημένος ο Καρμόνα (Εξτρέμ, 5, 0), τραυματίες οι Πάμπλο Πέρεθ (Μέσος, 6, 0), Νάτσο Μέντεθ (Μέσος, 6, 0). Επέστρεψαν από διεθνή καθήκοντα οι Μιλοβάνοφ (Αμυντικός, 7, 0), Μανού Γκαρθία (Εξτρέμ, 11, 1), ο πρώτος όμως βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και είναι σε καραντίνα.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Βαγιεκάνο. Από το 67’ αγωνίστηκε με αριθμητικό μειονέκτημα, ακυρώθηκαν δύο γκολ της αντιπάλου, προηγήθηκε με αυτογκόλ στο 77’, δέχθηκε την ισοφάριση στο 87’, ενώ ο διαιτητής πήρε πίσω (μέσω VAR) πέναλτι που υπέδειξε στις καθυστερήσεις για τη Βαγιεκάνο.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ Στατιστικά

*Under 2.5 τα 10/12 φετινά παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.

*N/G τα 8/12 φετινά παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.