*Τελικός του πρωταθλήματος Κίνας. Τα παιχνίδια είναι διπλά, οπότε και θα ακολουθήσει ρεβάνς με γηπεδούχο τη Μπεϊζίνγκ Γκουοάν.

*Η αναμέτρηση διεξάγεται σε ουδέτερη έδρα στην πόλη Σουνζού και με περιορισμένο αριθμό θεατών (3.000).

*Με Goal/Goal και Over 2.5 ολοκληρώθηκαν τα πέντε τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων στο πρωτάθλημα, ανεξαρτήτως έδρας.

*Στο πρωτάθλημα (Α’ γύρος): Γκουανγκτζού Εβεργκράντε – Ζιανγκσού Σάνινγκ 2-1

*Στο πρωτάθλημα (Β’ γύρος): Ζιανγκσού Σάνινγκ – Γκουανγκτζού Εβεργκράντε 2-1

Ζιανγκσού Σάνινγκ – Γκουανγκτζού Εβεργκράντε στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΖΙΑΝΓΚΣΟΥ ΣΑΝΙΝΓΚ ΑΝΑΛΥΣΗ

Αήττητη παραμένει εδώ και δώδεκα αναμετρήσεις η Ζιανγκσού Σάνινγκ, σε ένα σερί όπου και μετράει έξι νίκες και έξι ισοπαλίες. Τη Δευτέρα, η ομάδα του Κοσμίν Ολαρόιου αντιμετώπισε τη Σανγκάη ΣΙΠΓ, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1. Σκορ με το οποίο είχε ολοκληρωθεί και το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, οπότε και οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση, όπου η Ζιανγκσού επικράτησε εν τέλει με 1-2. Είναι η πρώτη φορά που φτάνει στον τελικό του πρωταθλήματος, παρότι έχει κατακτήσει ήδη δυο φορές τη δεύτερη θέση στο παρελθόν (2012, 2016). Εκτός είναι μόνο ο Αμπντουλχαμίτ Αμπντουγκενί (AM 15/0), που αποβλήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι.

Προηγούμενο ματς: Νίκη 1-2 επί της Σανγκάη ΣΙΠΓ στην παράταση, για το πρωτάθλημα. Κοίταξε στα μάτια την αντίπαλό της, παροτί βρέθηκε πίσω στο 25′ και είδε το VAR να ακυρώνει ακόμη δυο τέρματα στη Σανγκάη ΣΙΠΓ (9′, 32′), ενώ έμεινε και με δέκα παίκτες στο 57′, μετά και την αποβολή του Αμπντουγκενί. Κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Γου Ξι στο 57′, να στείλει το ματς στην παράταση και εκεί να επικρατήσει με το τέρμα του Λουό Ζιν΄γκ, στο 107′.

Ζιανγκσού Σάνινγκ Στατιστικά

*Με Under 2.5 ολοκληρώθηκαν τα πέντε τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. (Δες το και από κινητό στην bet365 mobile)

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.

Παίξε νόμιμα στην Bet365 | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

ΓΚΟΥΑΝΓΚΤΖΟΥ ΕΒΕΡΓΚΡΑΝΤΕ ΑΝΑΛΥΣΗ

Από ένα αήττητο σερί πέντε αναμετρήσεων προέρχεται ωστόσο η Γκουανγκζού Εβεργκράντε, στο οποίο και μετράει τρεις τέσσερις και μια ισοπαλία. Τη Δευτέρα, η ομάδα του Φάμπιο Καναβάρο αντιμετώπισε τη Μπεϊζίνγκ Γκουοάν, με την οποία έμεινε στο μηδέν, στο πρώτο μεταξύ τους ματς. Στη ρεβάνς ωστόσο ήξερε από την αρχή τι ήθελε και κατάφερε να το κάνει πράξη. Αν μη τι άλλο είναι το μεγάλο φαβορί για να κατακτήσει το ένατο πρωτάθλημα στα δέκα τελευταία χρόνια. Δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Γκάο Ζουνουί (ΑΜ 11/1) αλλά και ο Χε Τσάο (ΜΕ 15/1) που συμπλήρωσε κάρτες.

Προηγούμενο ματς: Νίκη 3-1 επί της Μπεϊζίνγκ Γκουοάν, για το πρωτάθλημα. Μπορεί να μην ήταν ανώτερη από την αντίπαλό της στο ματς, όμως αποδείχθηκε πιο εύστοχη στις προσπάθειές της, για να πάρει τη νίκη-πρόκριση. Οι Τάλισκα (πεν. 39′) και Παουλίνιο (56′, 81′) σημείωσαν τα τέρματα της, με τη Γκουοάν να μειώνει προσωρινά σε 2-1, στο 61ο λεπτό.

Γκουανγκτζού Εβεργκράντε Στατιστικά

*Με Over 2.5 ολοκληρώθηκαν τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα τρία από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.