6η αγωνιστική

*Περιορισμένος αριθμός θεατών

*Η Ζανκτ Πόλτεν δεν έχει ηττηθεί στα τελευταία 7 ματς από τη Ριντ, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης

Ζανκτ Πόλτεν – Ριντ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Αυστρίας

ΖΑΝΚΤ ΠΟΛΤΕΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Ζανκτ Πόλτεν προέρχεται από κακή εμφάνιση και βαριά εκτός έδρας ήττα με αντίπαλο τη Λασκ Λιντς (4-0) για το πρωτάθλημα. Άντεξε για κάτι παραπάνω από μισή ώρα στο ματς, όμως δέχτηκε πολλή πίεση και πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα στο παιχνίδι είχε χάσει την επαφή της με το σκορ. Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την ομάδα του Ίμπερτσμπεργκερ, η οποία ήρθε αμέσως μετά το εντός έδρας 0-3 από τη Ζάτσμπουργκ, που κόστισε και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου. Παρ’ όλα αυτά, στη Μπουντεσλίγκα δεν τα πηγαίνει άσχημα, καθώς έχει μαζέψει επτά πόντους με δύο νίκες και μία ισοπαλία σε πέντε αγωνιστικές. Καλύτερη συγκομιδή εκτός έδρας, με έξι από τους επτά βαθμούς. “Πήραμε το μάθημά μας από την προηγούμενη εβδομάδα και θέλουμε να βγάλουμε αντίδραση”, είπε ο τεχνικός της Ζανκτ Πόλτεν. Μοναδικός απών από την αποστολή ο Βραζιλιάνος αμυντικός Λέιτε ντα Σίλβα. 

Προηγούμενο παιχνίδι: Ηττήθηκε με σκορ 4-0 από τη Λασκ Λιντς εκτός έδρας, για το πρωτάθλημα. Στο 34’ ο Γκρούμπερ σκόραρε για το 1-0 του πρώτου ημιχρόνου. Στο 46’ Ρανφτλ διπλασίασε τα γκολ των γηπεδούχων και στο 56’ ο Γκργκιτς ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 86’ διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα. 

ΖΑΝΚΤ ΠΟΛΤΕΝ Στατιστικά

*5 σερί ματς με over 2.5 (δες το στην interwetten)

*3/5 ματς με over 3.5 γκολ στο πρωτάθλημα

*Χωρίς εντός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

ΡΙΝΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Ριντ συνέχισε το αρνητικό σερί που διανύει την προηγούμενη αγωνιστική στο πρωτάθλημα, καθώς γνώρισε ακόμα μία ήττα. Αυτή τη φορά από τη Στουρμ Γκρατς εντός έδρας, με σκορ 0-2. Δεν κατάφερε να φανεί ιδιαιτέρως ανταγωνιστική, μετά την κόκκινη κάρτα του Ράινερ ήταν ακόμα πιο δύσκολο να αντιδράσει. Ηταν η τέταρτη συνεχόμενη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, έμεινε στη νίκη της πρεμιέρας, με αντίπαλο τη Σβαρόφσκι Τιρολ, όταν επικράτησε με σκορ 3-2 εντός έδρας. Ψάχνει λύσεις για να αλλάξει τα κακώς κείμενα ο Μπάουμγκαρτνερ, όμως για την ώρα δε φαίνεται να έχουν αποτέλεσμα. Με τη Στουρμ Γκρατς ήταν το πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος που έμεινε στο μηδέν επιθετικά. Στο αγωνιστικό κομμάτι ενόψει Ζανκτ Πόλτεν, δεν είναι διαθέσιμος ο τιμωρημένος Ράινερ. 

Προηγούμενο παιχνίδι: Γνώρισε την ήττα με σκορ 0-2 από τη Στουρμ Γκρατς εντός έδρας, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Μόλις στο 9’ ο Χίρλεντερ σκόραρε για το 0-1 των φιλοξενούμενων στο ημίχρονο. Στο 67’ αποβλήθηκε ο Ράινερ και στο 78’ ο Λιούμπιτς διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. 

ΡΙΝΤ Στατιστικά

*3/5 παιχνίδια έληξαν με over 3.5 γκολ

*4/5 ματς τελευταία με γκολ εκατέρωθεν

*Σκόραρε στα δύο εκτός έδρας φέτος