Interwetten: Γκλάντμπαχ – Ρεάλ Μαδρίτης με κορυφαίες αγορές

Ανανεώθηκε:
interwetten

Στις 22:00, η Γκλάντμπαχ υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης για τη 2η αγωνιστική του Champions League και η Interwetten προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Γκλάντμπαχ – Ρεάλ Μαδρίτης στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπορούσια βρέθηκε πολύ κοντά σε ένα σπουδαίο διπλό την προηγούμενη βδομάδα! Ήταν πολύ ανταγωνιστική στο Μιλάνο, κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 από το Λουκάκου, αλλά δέχθηκε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις ξανά από τον Βέλγο στράικερ. Μπενσεμπαϊνί από τα 11 βήματα και Χόφμαν σε αντεπίθεση σκόραραν για την ομάδα του Ρόζε. Για την Μπουντεσλίγκα, το Σάββατο η Γκλάντμπαχ πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Μάιντζ με 2-3, ανατρέποντας και πάλι το σκορ με τους Χόφμαν και Γκίντερ στο τελευταίο τέταρτο.

Η Ρεάλ δέχθηκε ηχηρή σφαλιάρα στην πρεμιέρα των ομίλων! Η αποδεκατισμένη από τον ιό Σαχτάρ επικράτησε στη Μαδρίτη με 2-3 και έβαλε τη βασίλισσα σε μπελάδες, όσον αφορά την πρόκριση στους “16”. Η ομάδα του Ζιντάν όμως είχε πειστική απάντηση το Σάββατο στο “clasico”. Με σπουδαία εμφάνιση πέρασε από τη Βαρκελώνη με 1-3 και ανέκτησε την αυτοπεποίθησή της ενόψει του ταξιδιού στη Γερμανία.

Σύμφωνα με τις αποδόσεις της interwetten.gr, η Ρεάλ είναι το φαβορί στον αγώνα, με το διπλό στο 1.95, την ισοπαλία στο 3.90 και τον άσο στο 3.55.

Ενδιαφέροντα στατιστικά

Γκλάντμπαχ – Ρεάλ Μαδρίτης στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκόρερ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις