Εκλογές ΗΠΑ: Όταν το στοίχημα αντικαθιστά τις δημοσκοπήσεις!

Ανανεώθηκε:
Εκλογές ΗΠΑ αποδόσεις

Με λιγότερες από δύο εβδομάδες να απομένουν μέχρι τις Εκλογές των ΗΠΑ, το προβάδισμα του Τζο Μπάιντεν δεν είναι αρκετό για να πείσει πολλούς ότι ο Ντόναλντ Τραμπ είναι καταδικασμένος να χάσει. Σε τελική ανάλυση, οι δημοσκοπήσεις βγήκαν λάθος πριν από τέσσερα χρόνια, όταν ο Τραμπ συγκλόνισε τον κόσμο κερδίζοντας τη Χίλαρι Κλίντον. Η κατηγορία Εκλογές Στοίχημα Αμερική γίνεται όλο και πιο διάσημη στους bookmakers και τα παραπάνω δεδομένα είναι σημαντικά για τους παίκτες.

Οι εκλογές των ΗΠΑ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λόγω του 2016, έχει αυξηθεί το δημόσιο ενδιαφέρον για ένα εναλλακτικό μέσο πρόβλεψης της πορείας των εκλογών 2020. Και πολλοί επιλέγουν να ακολουθήσουν το στοίχημα: κοιτάζοντας τις αποδόσεις των μπουκ, προσπαθούν να κάνουν μια καλύτερη ανάγνωση για το ποιος θα είναι ο επόμενος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.

Φέτος, φαίνεται να υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το στοίχημα στις εκλογές των ΗΠΑ. Οι Στοιχηματικές Εταιρίες που εδρεύουν στο Ηνωμένο Βασίλειο, μιλάνε για ρεκόρ. Στο Λας Βέγκας πρβλέπουν ότι οι προεδρικές εκλογές θα μπορούσαν να αποδειχθούν μεγαλύτερη αγορά από το Super Bowl!

Ο σημερινός κάτοικος του Λευκού Οίκου έχει αναμφίβολα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο σε αυτήν την αυξημένη δημοτικότητα. «Νομίζω ότι ο Τραμπ έχει βάλει… βενζίνη στα στοιχήματα στην πολιτική», λέει ο Brian Pempus, εμπειρογνώμονας της στοιχηματικής βιομηχανίας. Ανέφερε επίσης πώς οι ευρωπαίοι στοιχηματικοί αναλυτές παρατήρησαν μεγάλη αύξηση στη σχετική δραστηριότητα από το 2012 έως το 2016.

Η πολιτεία της Δυτικής Βιρτζίνια έφτασε ακόμη και μέχρι να νομιμοποιήσει τα στοιχήματα στις εκλογές για μια εξαιρετικά σύντομη περίοδο τον Απρίλιο – μια κίνηση που έφερε νέους ενδιαφερόμενους για είσοδο στην αγορά. Ωστόσο, το κράτος ανέστρεψε γρήγορα την απόφασή του, επικαλούμενο τους υπάρχοντες εκλογικούς νόμους που απαγορεύουν το στοίχημα στις εκλογές.

«Μας αρέσει σίγουρα η ιδέα να μπορούμε να φέρουμε περισσότερους ανθρώπους στο προϊόν μας – όπως θα θέλαμε να προσφέρουμε στοιχήματα για Όσκαρ, επειδή υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που τους αρέσει να το ακολουθούν», λέει ο Cory Fox, αντιπρόεδρος της FanDuel.

Υπάρχει τουλάχιστον μια στοιχηματική στην οποία είναι νόμιμο να στοιχηματίζουν οι πολίτες για τις εκλογές. Το PredictIt, μια ιστοσελίδα με έδρα τη Νέα Ζηλανδία, είναι αυτό το site. Έχει άδεια να προσφέρει επιλογές για την πολιτική χάρη σε μια.. σπάνια ακαδημαϊκή απόφαση που εκμεταλλεύτηκε. Μάλιστα, τον Αύγουστο κατέγραψε ρεκόρ στα στοιχήματα για την κόντρα Μπάιντεν – Τραμπ!

Οι εκλογές των ΗΠΑ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 Ο ιστότοπος έχει πλέον από 110.000 έως 120.000 «ενεργούς λογαριασμούς», οι οποίοι με αφορμή τις εκλογές συνεχώς αυξάνονται.

Το BallStreet Trading τώρα, μια ιστοσελίδα free-to-play για προβλέψεις σε live σπορ κυρίως, έχει βάση τη Νέα Υόρκη. Προσφέρει λοιπόν κατά καιρούς, αγορές για πολιτικά γεγονότα. Η ομάδα του site δουλεύει σκληρά για να καταφέρει να βγάλει αγορές για τις εκλογές των ΗΠΑ!

«Νομίζω ότι οι αγορές προβλέψεων έχουν έναν τρόπο να περιορίσουν τον θόρυβο», λέει ο San Emeterio, CEO του BallStreet Trading. Πιστεύει μάλιστα, ότι σε τέσσερα χρόνια, «τα στοιχήματα των εκλογών θα είναι πολύ μεγαλύτερο μέρος της συζήτησης »- ιδιαίτερα αν οι δημοσκοπήσεις αποδειχθούν για άλλη μια φορά λανθασμένες στην πρόβλεψη του νικητή των προεδρικών εκλογών.

«Όταν κοιτάζεις τις εκλογές πριν από τέσσερα χρόνια, δεν θα μπορούσε να πάει πιο λάθος κάτι για τις δημοσκοπήσεις», λέει. «Αν ο Τραμπ κερδίσει ξανά, τότε προκύψουν ξανά τα ίδια ερωτήματα».

Ενώ οι δημοσκοπήσεις ενδέχεται να υποδηλώνουν εσφαλμένα ότι ένας υποψήφιος τείνει να έχει περισσότερη υποστήριξη από άλλους, οι αγορές στοιχημάτων λειτουργούν εντελώς διαφορετικά για να αντανακλούν την πιθανότητα εμφάνισης ενός αποτελέσματος. Παρέχοντας μια αναμφισβήτητα πιο απολαυστική, ανοιχτή προοπτική σε ένα όλο και πιο απρόβλεπτο πολιτικό περιβάλλον.

«Αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με την αγορά μας, ο Μπάιντεν έχει 70% πιθανότητες να κερδίσει», σημείωσε η Trost του Smarkets την περασμένη εβδομάδα. «Αλλά αν ο Trump κερδίσει, δεν είναι ότι η αγορά μας ήταν λάθος – είναι ότι ο Trump είχε 30% πιθανότητες να κερδίσει και συνέβη. Είναι σαν να έχει 30% πιθανότητες να βρέξει»!

Οι εκλογές των ΗΠΑ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ