ΗΠΑ: Οι εκλογές θα σπάσουν τα στοιχηματικά ρεκόρ!

Ανανεώθηκε:
Τραμπ Μπάιντεν στοίχημα

Οι Προεδρικές Εκλογές των ΗΠΑ ανάμεσα στον Ντόναλντ Τραμπ και τον Τζο Μπάιντεν στις 3 Νοεμβρίου είναι και επίσημα το μεγαλύτερο στοιχηματικό event στην ιστορία της Betfair!

Παιχνίδι 365 μέρες το χρόνο
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όπως εκτιμάται, είναι πολύ πιθανό να πονταριστούν στο στοίχημα εκλογές των ΗΠΑ πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια!

H Betfair ανακοίνωσε χθες Τετάρτη (28/10) ότι η εκλογική κούρσα έχει ξεπεράσει την ανάλογη μάχη του 2016. Σύμφωνα με το ανταλλακτήριο πάνω από 260 εκατομμύρια δολάρια έχουν πονταριστεί είτε στον Μπάιντεν είτε στον Τραμπ. Με πέντε μέρες να απομένουν για την κρίσιμη ημέρα, οι αναλυτές προβλέπουν πάνω από 520 εκατομμύρια δολάρια να παιχτούν στο αποτέλεσμα των εκλογών, ποσό που θα σημαίνει διπλάσιο τζίρο από τις προηγούμενες εκλογές στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με την Betfair, ο Μπάιντεν έχει το προβάδισμα (66%) να γίνει ο 46ος Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Θυμίζουμε ότι το στοίχημα είναι πλέον νόμιμο και λειτουργικό σε 19 πολιτείες στην Αμερική. Αλλά όχι, οι αμερικανοί πολίτες δεν έχουν τη δυνατότητα ακόμη να ποντάρουν στο αποτέλεσμα των εκλογών.

Με την Betfair να αποκαλύπτει ότι ήδη έχουν πονταριστεί πάνω από 260 εκατομμύρια δολάρια στην πλατφόρμα της είναι σχεδόν σίγουρο ότι στη Βρετανία ο τζίρος για τις εκλογές θα ξεπεράσει το 1 δισ. λαμβάνοντας υπόψη και τις άλλες μεγάλες στοιχηματικές που προσφέρουν σχετικές αγορές. Και τα ποσά αυτά αφορούν μόνο τη Μεγάλη Βρετανία!

Online Στοίχημα από παντού
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ