*Νοκ-άουτ παιχνίδι για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.

*Κεκλεισμένων των θυρών.

*Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

*Η ομάδα που θα προκριθεί στα πλέι οφ θα παίξει με το νικητή του Ρόζενμποργκ – Αλάνιασπορ.

Μούρα – Αϊντχοφεν στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Europa League

ΜΟΥΡΑ ΑΝΑΛΥΣΗ (Σλοβενία, -)

Έκανε τη μίνι έκπληξη στον 2ο προκριματικό γύρο η Μούρα, επικράτησε 3-0 της Άαρχους από τη Δανία στη Σλοβενία, πανηγυρίζοντας για πρώτη φορά την πρόκριση της στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Το τελικό σκορ την κολακεύει, δεν άξιζε να πάρει την πρόκριση τόσο εύκολα όσο δείχνει το τελικό σκορ. Μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, πήγε με το προβάδισμα στην ανάπαυλα, ήταν σε θέση άμυνας στο δεύτερο μέρος, εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τα κενά στην άμυνα της αντιπάλου φτάνοντας σε μία μεγάλη νίκη.

Από τον πρώτο προκριματικό γύρο ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ευρώπη, ξεπερνώντας εύκολα με 4-0 το εμπόδιο της Νόμε Κάλιου στην Εσθονία. Σαφώς πιο δύσκολο το έργο της σε αυτόν τον γύρο, καλείται να κάνει την υπέρβαση για να αποκλείσει την ισχυρή Αϊντχόφεν, ωστόσο υπάρχει ενθουσιασμός και αισιοδοξία στις τάξεις της.

Στο εγχώριο πρωτάθλημα τώρα, η Μούρα έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της και μετά το πέρασμα τεσσάρων αγωνιστικών μετράει απολογισμό 3-1-0, στο πρόσφατο χρονικά παιχνίδι της επικράτησε δύσκολα 1-0 της Γκόριτσα εντός έδρας, φιγουράροντας στην κορυφή και στο +2 από τη Μάριμπορ. Στο αγωνιστικό κομμάτι, αμφίβολοι δίνονται οι αμυντικοί Καραμάρκο, Πούτσκο.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 1-0 κόντρα στην Γκόριτσα. Το γκολ ο Μαρόσα με πέναλτι στο 53’.

ΜΟΥΡΑ Στατιστικά

*Κράτησε ανέπαφη την εστία της στα έξι τελευταία παιχνίδια της (δες το στο Pamestoixima.gr).

*N/G τα έξι πρόσφατα παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr+21 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ ΑΝΑΛΥΣΗ (Ολλανδία, 41)

Αποτυχημένη η περσινή χρονιά για την Αϊντχόφεν, έχασε από νωρίς την επαφή της με την κορυφή, δεν βγήκε στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, τερμάτισε στην 4η θέση, έναν πίσω από την Φέγενορντ, χάνοντας στο όριο την απευθείας συμμετοχή στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Δεύτερο φαβορί για τον τίτλο, πίσω από τον Άγιαξ, θέλει να ρίξει τον “Αίαντα” από την κορυφή, ενώ έχει στόχο να μπει και στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Σε εξέλιξη η Έρεντιβιζιε, με την Αϊντχόφεν σε δύο αγωνιστικές να μετράει ισάριθμες νίκες. Στην πρεμιέρα πέρασε με το διπλό από την έδρα της Γκρόνινγκεν, ενώ το περασμένο Σάββατο έκαμψε δύσκολα με 2-1 το εμπόδιο της Έμεν εντός έδρας, αποφεύγοντας την γκέλα με γκολ στις καθυστερήσεις.

Κάνει νέα αρχή, έχει νέο προπονητή τον Ρότζερ Σμιντ (πρώην Πάντερμπορν, Σάλτσμπουργκ, Λεβερκούζεν και Γκουοάν), μεταγραφικά απέκτησε τον αριστερό μπακ της Άουγκσμπουργκ Φίλιπ Μαξ έναντι 8 εκατ. ευρώ, πήρε δανεικό τον γκολκίπερ Εμβογκό από τη Λειψία, τελευταία προσθήκη ο επιθετικός Ζαχάβι από την Γκουανγκζού ΡΦ. Πούλησε τον επιθετικό Λάμερς στην Αταλάντα έναντι εννιά εκατ. ευρώ. Σε ευρωπαϊκό επίπεδο, τα λόγια περισσεύουν, είναι ομάδα που παίζει κάθε χρόνο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μετράει 361 ματς (155-83-123), τη σεζόν 2018-2019 έπαιξε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ (τερμάτισε τέταρτη στον όμιλό της), ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, τερμάτισε 3η σε γκρουπ με Λίντσερ, Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Ρόζενμποργκ. Δεν υπολογίζονται ο αμυντικός Ομπίσπο και ο μέσος Γκουτιέρες.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 2-1 κόντρα στην Έμεν. Προηγήθηκε με τον Μαντουέκε στο 21’, δέχθηκε την ισοφάριση με αυτογκόλ στο 83’, με τον Ρομέρο έκανε το 2-1 στο 90’+4’.

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ Στατιστικά

*G/G τα 6/7 πρόσφατα παιχνίδια της.

*Over 2.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.