*Νοκ-άουτ αναμέτρηση για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και, αν χρειαστεί, πέναλτι.

*Κεκλεισμένων των θυρών.

*Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει τη Μίντιλαντ.

Μπούντουσνοστ – Λουντογκόρετς στην Stoiximan | 21+
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Champions League

ΜΠΟΥΝΤΟΥΣΝΟΣΤ ΑΝΑΛΥΣΗ (Μαυροβούνιο, -)

Οφείλει να κάνει τρομερή υπέρβαση η Μπούντουσνοστ απόψε αν θέλει να έχει ελπίδες για την πρόκριση. Είναι τεράστιο αουτσάιντερ κόντρα στην έμπειρη και ποιοτική Λουντογκόρετς, ενδεχόμενη πρόκριση θα αποτελέσει τεράστια έκπληξη. Έρχεται από σούπερ επιτυχημένη σεζόν, καθώς επέστρεψε στους τίτλους με χαρακτηριστική άνεση, τερμάτισε στην πρώτη θέση και το +18 απ’ τη δεύτερη Σουτιέσκα, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, είχε την κορυφαία επίθεση και κορυφαία άμυνα της λίγκας.

Αυτή η επιτυχία της δίνει τη δυνατότητα να επιστρέψει στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά από τρία χρόνια, τις προηγούμενες δύο σεζόν έπαιξε στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, όπου αποκλείστηκε από Τρέντσιν (2018) και Ζόρια (2019). Σημαντικότερη ευρωπαϊκή στιγμή η πορεία μέχρι τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ τη σεζόν 2010-2011, όταν τέθηκε νοκ άουτ από την Μπρόντμπι. Διατήρησε σε πολύ μεγάλο βαθμό το περσινό ρόστερ, ωστόσο η πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος ήταν κάκιστη, καθώς ηττήθηκε εκτός έδρας απ’ την Ντέσιτς.

«Όλοι μας έχουν ξεγραμμένους, όμως εμείς θα παλέψουμε. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, είναι μια καλή ευκαιρία να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας κόντρα σε μια πολύ ποιοτική ομάδα», είπε ο κόουτς Μιλίνκοβιτς. Σημαντική απουσία ο περσινός πρώτος σκόρερ και MVP του πρωταθλήματος, Μπόζοβιτς, ο οποίος κουβαλά τιμωρία από πέρυσι. Στο ρόστερ ανήκει και ο πρώην επιθετικός της Παναχαϊκής, Παναγιώτης Μωραΐτης.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-0 κόντρα στην Ντέσιτς για την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος. Στο 32’ και το 70’ τα γκολ του αντιπάλου.

ΜΠΟΥΝΤΟΥΣΝΟΣΤ Στατιστικά

*Έρχεται από 11/13 Under 2.5 στην Ευρώπη ανεξαρτήτως έδρας (δες το στην Stoiximan).

*Έρχεται από 8/11 NG στην Ευρώπη.

ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ ΑΝΑΛΥΣΗ (Βουλγαρία, 60)

Συνεχίζει να μονοπωλεί τα τελευταία χρόνια το ενδιαφέρον στη Βουλγαρία η Λουντογκόρετς, η οποία στη σεζόν που ολοκληρώθηκε στα μέσα Ιουλίου κατέκτησε το ένατο σερί πρωτάθλημα της ιστορίας της. Μάλιστα, το έκανε με περισσή άνεση, καθώς τερμάτισε στο +13 απ’ την δεύτερη ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Είναι μια ομάδα με τρομερή εμπειρία στην Ευρώπη, εκεί έχει συνολικά 90 παιχνίδια σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ, έχει παίξει στους ομίλους αμφότερων των διοργανώσεων.

Πέρυσι, ξεκίνησε την ευρωπαϊκή της περιπέτεια από τον 1ο προκριματικό γύρο, εκεί αποκλείστηκε αναπάντεχα απ’ τη Φερεντσβάρος και «υποβιβάστηκε» στο Γιουρόπα Λιγκ, όπου έκανε «τρελή» πορεία μέχρι τους «32». Εκεί αποκλείστηκε απ’ την Ίντερ. Όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια, διαθέτει στο ρόστερ αρκετούς ξένους, ξεχωρίζουν πέντε Βραζιλιάνοι και τρεις Ρουμάνοι. «Η Μπούντουσνοστ είναι επιθετική ομάδα. Στόχος μας είναι προφανώς η νίκη, άλλωστε μιλάμε για νοκ-άουτ παιχνίδι. Περιμένω «ανοιχτό» ματς. Πιστεύω ότι θα περάσουμε», είπε ο κόουτς Βρμπα. Ξεπέρασαν την περιπέτεια με τον κορονωϊό οι Κεσέρου και Ζορζίνιο, σήμερα είναι διαθέσιμοι. Με αναπάντεχη εκτός έδρας ήττα 3-0 απ’ την Μπότεφ Βράτσα ξεκίνησε στο φετινό πρωτάθλημα η Λουντογκόρετς, η οποία όμως το Σάββατο πήρε την πρώτη νίκη με άνεση κόντρα στη Σλάβια Σόφιας.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση 3-0 κόντρα στη Σλάβια Σόφιας για το πρωτάθλημα την Παρασκευή. Στο 44’ το 1-0 ο Σισίνιο, το 2-0 έκανε ο Τσιμπότα στο 73’, το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 79’ με πέναλτι του Μότι.

ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ Στατιστικά

*Μετράει 2/3 Over 2.5 στο νέο πρωτάθλημα.

*Έχει μόλις μια νίκη στα τελευταία 9 εκτός έδρας ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ (προκριματικά και όμιλοι), με ρεκόρ 1-3-5.

*Έρχεται από 5/7 2-3 Goal στην Ευρώπη ανεξαρτήτως έδρας.