15η Αγωνιστική

*Over 2,5 τα 9/10 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*Η Λεβάντια Ταλίν παραμένει αήττητη στα οκτώ εντός έδρας ματς κόντρα στην Τούλεβικ (7-1-0).

Πρώτος γύρος: Τούλεβικ – Λεβάντια Ταλίν 1-3

Λεβάντια Ταλίν – Τούλεβικ στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε το κουπόνι Πάμε Στοίχημα της Κυριακής!

ΛΕΒΑΝΤΙΑ ΤΑΛΙΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Δεν κατάφερε να αποσπάσει κάτι θετικό από την Πάιντε την προηγούμενη αγωνιστική η Λεβάντια Ταλίν, που ηττήθηκε με 4-2 εκτός έδρας. Η ομάδα του Βασίλιεφ πλήρωσε για ακόμη ένα παιχνίδι τα αμυντικά της λάθη και γνώρισε τη δεύτερη διαδοχική της ήττα, καθώς προηγήθηκε αυτή από τη Φλόρα Ταλίν (1-3). Υποχώρησε στην 4η θέση και στο -3 από την πρώτη τριάδα και υποδέχεται την Τούλεβικ αναζητώντας αντίδραση.

Έχει την παράδοση υπέρ της, είναι χαρακτηριστικό ότι παραμένει αήττητη στα οκτώ εντός έδρας ματς κόντρα στην Τούλεβικ (7-1-0). Στηρίζει πολλά στην έδρα της, έχει ηττηθεί μόλις σε ένα παιχνίδι από τα 15 τελευταία σε επίπεδο πρωταθλήματος. Στο Κύπελλο κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Κόχτλα Νόμε με 6-0, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Προηγούμενο ματς: Με 6-0 επικράτησε της Κόχτλα Νόμε στο Κύπελλο η Λεβάντια Ταλίν.

Λεβάντια Ταλίν Στατιστικά

*Over 3,5 τα 9/10 τελευταία παιχνίδια της (δες το στον Stoiximan).

*Over 2,5 τα 6/7 τελευταία εντός έδρας ματς.

ΤΟΥΛΕΒΙΚ ΑΝΑΛΥΣΗ

Χωρίς να δυσκολευτεί κόντρα στην Ταρτού Ταμέκα, η Τούλεβικ έφτασε σε μια άνετη επικράτηση με 2-0 την προηγούμενη αγωνιστική. Αξιοποίησε την έδρα της, αλλά και την κακή κατάσταση της αντιπάλου της, κατακτώντας ακόμη τρεις σημαντικούς βαθμούς. Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική νίκη, αλλά και τρίτη στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές για την ομάδα του Ποστ, που κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της και στα δυο τελευταία ματς. Βρίσκεται στην 5η θέση, όπου ισοβαθμεί με τη σημερινή της αντίπαλο και δίνει παιχνίδι αποδείξεων σε μια έδρα που παραδοσιακά δυσκολεύεται. Θετική η παρουσία της εκτός έδρας, κέρδισε τις 4/6 τελευταίες εξόδους της.

Προηγούμενο ματς: Με 2-0 επικράτησε της Ταρτού Ταμέκα η Τούλεβικ.

Τούλεβικ Στατιστικά

*N/G & Under 2,5 τα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*Το 2-3 σύνολο γκολ επιβεβαιώθηκε στα 7/8 τελευταία παιχνίδια της.