*20η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Έμπολι – Γιούβε Στάμπια 2-1

*Στο περιθώριο της σημερινής αναμέτρησης οι δύο ομάδες θα συζητήσουν για την ανταλλαγή των τερματοφυλάκων τους, Μπραντουανί (5/0, Γιούβε Στάμπια) και Προβεντέλ (0/0, Έμπολι).

*2-3 γκολ στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της Γιούβε Στάμπια με αντίπαλο την Έμπολι.

Γιούβε Στάμπια – Έμπολι στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Ιταλίας

ΓΙΟΥΒΕ ΣΤΑΜΠΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη του βαθμολογικού πίνακα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της για τον πρώτο γύρο της Σέριε Β η νεοφερμένη Γιούβε Στάμπια. Στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε παραμένει αήττητη, έχοντας απολογισμό τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Στις 29 Δεκεμβρίου κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Κοζέντσα (1-0 εντός έδρας).

Παρουσιάζεται δυνατή στο “Comunale Romeo Menti”, όπου συγκέντρωσε τους 16/24 συνολικά βαθμούς της (5-1-4/ 13-14 τα γκολ). Αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή ο Μπούσελ (ΜΕ), παράλληλα αποχώρησαν οι Βιθέντε (ΜΕ), Λία (ΑΜ) και Ντελ Σόλε (ΜΕ). “Η Έμπολι διαθέτει μία πολύ δυνατή ομάδα, την οποία θα πρέπει να προσεγγίσουμε με τον σωστό τρόπο”, είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής Καζέρτα.

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας με 1-0 της Κοζέντσα για το πρωτάθλημα. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε με τη συμπλήρωση των 90′ ο Φόρτε από την άσπρη βούλα.

ΓΙΟΥΒΕ ΣΤΑΜΠΙΑ Στατιστικά

*Under 2,5 στα 7/8 τελευταία παιχνίδια της (δες το στον Stoiximan)

*NG στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Banner

ΕΜΠΟΛΙ ΑΝΑΛΥΣΗ

Μόλις μία νίκη πανηγύρισε η Έμπολι στις 14 τελευταίες αναμετρήσεις της, αυτή με αντίπαλο την Άσκολι (2-1 εντός έδρας) στις 7 Δεκεμβρίου για το πρωτάθλημα. Στις υπόλοιπες σημείωσε έξι ισοπαλίες και επτά ήττες. Ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της για το 2019 με ισοπαλία κόντρα στην Λιβόρνο (1-1 εντός έδρας). Μπορεί να θεωρούνταν από τα μεγάλα φαβορί για απευθείας άνοδο, ωστόσο με τους 23 βαθμούς που συγκέντρωσε στον πρώτο γύρο βρίσκεται στο -4 από τη ζώνη των πλέι οφ και στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι “ατζούρι” προχώρησαν στον δανεισμό έξι ποδοσφαιριστών, ο λόγος για τους Πίνα (ΑΜ, Κάλιαρι), Τουτίνο (ΜΕ, Νάπολι), Φιαμότζι (ΑΜ, Λέτσε), Λα Μαντία (ΕΠ, Λέτσε), Τσιτσιρέτι (ΜΕ, Νάπολι) και Σιεράλτα (ΑΜ, Ουντινέζε). Με τον ίδιο τρόπο αποχώρησε για την Καραρέζε ο Πίσκοπο (ΕΠ). “Θέλουμε να έχουμε τον έλεγχο της αναμέτρησης με την Γιούβε Στάμπια, κάτι που θα είναι δύσκολο”, είπε ο προπονητής Μούτσι.

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1 εντός έδρας) με την Λιβόρνο για το πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 19′ με το πέναλτι του Μάρας, προτού ο Μανκουσό ισοφαρίσει τέσσερα λεπτά αργότερα.

ΕΜΠΟΛΙ Στατιστικά

*Under 2,5 στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

*Δεν σκόραρε στα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.