* 11η αγωνιστική

* Σε προηγούμενους γύρους: Άνναν Αθλέτικ – Κουίνς Παρκ 3-1

ΚΟΥΪΝΣ ΠΑΡΚ

Από τέσσερις σερί νίκες προέρχεται η Κουίνς Παρκ σε όλες τις διοργανώσεις, πιο συγκεκριμένα κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Κλάιντ (1-0 εντός έδρας), Σεντ Μίρεν U21 (4-2 εκτός έδρας), Στέρλινγκ Άλμπιον (2-1 εκτός έδρας) και Άλμπιον Ρόβερς (3-0 εκτός έδρας). Την προηγούμενη βδομάδα κόντρα στην τελευταία για το πρωτάθλημα οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα μόλις στο 4’ με τον Χοκ. Στο 15’ ο ΜακΚέρνον διπλασίασε τα τέρματά τους.

Πέντε λεπτά πριν την ολοκλήρωση των 90’ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Φίσερ. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Οσαντόλορ στο 89’, διαμορφώνοντας παράλληλα το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση. «Όταν κερδίζουμε όλοι είναι χαρούμενοι, τις τελευταίες βδομάδες τα πάμε καλά, ωστόσο θα πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα», είπε ο προπονητής της Κουίς Παρκ, Μαρκ Ρόμπερτς.

Προηγούμενο ματς: Η Κουίνς Παρκ επικράτησε εκτός έδρας με 3-0 της Άλμπιον Ρόβερς για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Σημειώθηκε over 2,5 στα τρία τελευταία παιχνίδια της Κουίνς Παρκ σε όλες τις διοργανώσεις (δες το στην Novibet)

Παιχνίδι 365 μέρες το χρόνο | +21
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΝΝΑΝ ΑΘΛΕΤΙΚ

Μετά την ήττα που γνώρισε από την Πίτερχεντ (3-1 εντός έδρας) στις 29 Σεπτεμβρίου η Άνναν Αθλέτικ επικράτησε των Άλμπιον Ρόβερς (3-1 εντός έδρας), Ρόθις (1-0 εκτός έδρας) και Έλγκιν (1-0 εκτός έδρας). Κόντρα στην τελευταία την προηγούμενη βδομάδα για το πρωτάθλημα το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Μόξον στο 38’.

Στις τρεις τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε η Άνναν Αθλέτικ σε όλες τις διοργανώσεις πανηγύρισε ισάριθμες νίκες. Στις δύο διατήρησε ανέπαφη την εστία της, ενώ παράλληλα σημειώθηκαν λιγότερα από τρία γκολ.

Προηγούμενο ματς: Η Άνναν Αθλέτικ επικράτησε εκτός έδρας με 1-0 της Έλγκιν για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Η Άνναν Αθλέτικ πέτυχε τουλάχιστον ένα γκολ στα έξι τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.

Παναγιώτης Κιστογλίδης