15η αγωνιστική.

Στον πρώτο γύρο: Ατιράου – Σαχτιόρ Καραγκαντί 0-0

Στο Κύπελλο: Σαχτιόρ Καραγκαντί – Ατιράου 0-0

ΣΑΧΤΙΟΡ ΚΑΡΑΓΚΑΝΤΙ

Αδίκησε τον εαυτό την περασμένη αγωνιστική η Σαχτιόρ Καραγκαντί, γνωρίζοντας την ήττα 1-0 από την Κιζιλζάρ εκτός έδρας. Μοιρασμένο παιχνίδι σε φάσεις, όσο απείλησε άλλο τόσο απειλήθηκε η εστία της, στάθηκε πιο άτυχη στο φινάλε του αγώνα, δεχόμενη το γκολ της ήττας στο 88’ της συνάντησης (1-0) και στα λεπτά που απέμειναν, δεν μπόρεσε να βρει απάντηση. Έκτη διαδοχική ήττα για τη Σαχτιόρ Καραγκαντί (σε όλες έμεινε άσφαιρη), μετράει μόλις μια νίκη στις δέκα πρόσφατες αγωνιστικές (1-3-6), αυτή επί της πρωτοπόρου Αστάνα (1-0 εντός έδρας). Έπεσε στα μπαράζ παραμονής (13η θέση), με 13 πόντους είναι στο -1 απ’ την απευθείας παραμονή και στο +2 απ’ τον υποβιβασμό. Διαθέτει επίσης τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας με οκτώ γκολ ενεργητικό. Απόλυτη ισορροπία στις φετινές εντός έδρας αναμετρήσεις της, μετρώντας απολογισμό 2-2-2, στα δύο πιο πρόσφατα ηττήθηκε.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 1-0 από την Κιζιλζάρ.

 Στατιστικό: Άσφαιρη έμεινε η Σαχτιόρ Καραγκαντί στις έξι πρόσφατες αναμετρήσεις της στο πρωτάθλημα. (δες το στον Stoiximan).

Το Σαχτιόρ Καραγκαντί – Ατιράου παίζει στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΤΙΡΑΟΥ

Από την άλλη πλευρά, η Ατιράου υποκλίθηκε στην ανωτερότητα της Τομπόλ Κοστανάι, γνωρίζοντας την ήττα 2-0 εντός έδρας. Ανταγωνιστική μόνο στο πρώτο ημίχρονο, όπου κατάφερε να κρατήσει απαραβίαστη την εστία της. Στην επανάληψη έμεινε πίσω στο 64’ (0-1), δεν έβγαλε ποτέ αντίδραση, δέχθηκε δεύτερο στο 85’ της συνάντησης (0-2), ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με δέκα παίκτες στο 87’. Επιστροφή στις ήττες για την Ατιράου, μετά το «διπλό» στην έδρα της Ορνταμπάσι (0-2), που ήταν και το μοναδικό «τρίποντο» στις επτά πρόσφατες αγωνιστικές (1-3-3). Παρέμεινε στην τελευταία θέση της κατάταξης, ισοβαθμεί στους 11 πόντους με την Ακτόμπε, ενώ βρίσκεται στο -2 απ’ τα μπαράζ παραμονής και την απευθείας σωτηρία. Εκτός έδρας τρέχει ρεκόρ μια νίκη, τρεις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες, είναι αήττητη στις τέσσερις πρόσφατες εξόδους της (1-3-0). Τιμωρημένος ο Σαπάροφ (Μέσος, 6, 0).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 2-0 από την Τομπόλ Κοστανάι.

Στατιστικό: Under 2.5 οι τέσσερις πρόσφατες έξοδοι της Ατιράου στο πρωτάθλημα.