*26η αγωνιστική.

*Στον πρώτο γύρο: Ξάνθη – Πανιώνιος 2-0

*Αήττητος ο Πανιώνιος στα τελευταία έξι εντός έδρας ματς με την Ξάνθη ανεξαρτήτως διοργάνωσης, κέρδισε τα τελευταία δύο.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Μόνο τον εαυτό του μπορεί να κατηγορήσει ο Πανιώνιος για το εντός έδρας 2-2 της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στον Ατρόμητο. Έκανε καταπληκτική έναρξη στο δεύτερο ημίχρονο, σκόραρε δύο φορές με τον Σπιριντόνοβιτς μέχρι το 59’ και ήλεγχε πλήρως το ματς, ωστόσο στο φινάλε αποχώρησε πικραμένος. Μείωσε ο Κωτσόπουλος στο 65’ για τον Ατρόμητο, ο Ουάρντα με όμορφη κεφαλιά στις καθυστερήσεις το τελικό 2-2, ο Πανιώνιος θα έπρεπε να έχει «καθαρίσει» το ματς νωρίτερα.

Πέμπτο σερί παιχνίδι που δεν κερδίζει ο Πανιώνιος σε όλες τις διοργανώσεις, τέταρτη διαδοχική αγωνιστική χωρίς νίκη, έπεσε στην έκτη θέση και το -2 απ’ την Ξάνθη, είναι ισόβαθμος με τον Αστέρα Τρίπολης, στο +1 από Παναιτωλικό (κέρδισε χθες) και Παναθηναϊκό. «Τα τελευταία χρόνια είμαστε συνηθισμένοι στην Ελλάδα στις διακοπές, είμαστε αναγκασμένοι ν’ αναπροσαρμόσουμε τα σχέδιά μας. Έχει συμβεί αρκετές φορές στο παρελθόν και δυστυχώς συμβαίνει και φέτος και ειδικά για εμάς είναι ακόμα πιο δύσκολο, γιατί ξεκινήσαμε πολύ νωρίς και συνεπώς η οποιαδήποτε αναβολή είναι ιδιαίτερα επιβαρυντική», είπε ο κόουτς Γρηγορίου.

Υπέστη ρήξη χιαστών ο στόπερ Γκιοατά, που χάνει τη σεζόν, ο Γρηγορίου «τελείωσε» τους Μπραχίμι και Νίλσεν, απ’ τους οποίους δεν έχει πάρει τις βοήθειες που περίμενε.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 2-2 για τον Πανιώνιο κόντρα στον Ατρόμητο.

Στατιστικό: Από 9/10 Under 2.5 έρχεται ο Πανιώνιος ανεξαρτήτως έδρας (δες το στην Winmasters).

Δείτε τα προγνωστικά Ελλάδος (Κλικ Εδώ)

Το Πανιώνιος – Ξάνθη παίζει στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΞΑΝΘΗ

Βήμα προς την 5η θέση έκανε η Ξάνθη την περασμένη αγωνιστική, με το εντός έδρας 1-0 επί του Παναιτωλικού. Οι Θρακιώτες πήραν αυτό που ήθελαν κόντρα στον απελπιστικό Παναιτωλικό, επικράτησαν απόλυτα δίκαια, το σκορ θα μπορούσε να ήταν ακόμη μεγαλύτερο. Σκόραραν με τον Κάστρο στο 23’ και διαχειρίστηκαν άψογα το υπόλοιπο του αγώνα, πήραν δεύτερη διαδοχική εντός έδρας νίκη μετά το 2-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης.

Στο 2-1-2 το ρεκόρ των φιλοξενουμένων στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, ανέβηκαν στους 35 πόντους και την 5η θέση, στο +2 απ’ τον τέταρτο Πανιώνιο και τον Αστέρα Τρίπολης, σήμερα παίζουν για δύο αποτελέσματα. Εκτός έδρας τα πράγματα δεν πάνε το ίδιο καλά για την Ξάνθη, που ενώ στην αρχή της σεζόν ήταν αποτελεσματική, τελευταία έχει σοβαρά προβλήματα. Έρχεται από 4/6 εκτός έδρας ήττες, σειρά αγώνων όπου κέρδισε μόλις μια φορά (1-1-4), σκόραρε μόλις ένα γκολ στις τέσσερις τελευταίες εξόδους.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση 1-0 για την Ξάνθη κόντρα στον Παναιτωλικό.

Στατιστικό: Από 9/15 2-3 Goal έρχεται η Ξάνθη.

Αριστοτέλης Σαββίδης