*20η αγωνιστική.

*Στον πρώτο γύρο: Πανιώνιος – Λάρισα 4-1

*Μόλις μια φορά κέρδισε ο Πανιώνιος στις τελευταίες 7 επισκέψεις του στη Λάρισα για όλες τις διοργανώσεις.

ΛΑΡΙΣΑ

Επιστροφή στις ήττες για τη Λάρισα, που πήγε να παίξει για δύο αποτελέσματα στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, αλλά δεν τα κατάφερε. Είχε παθητικό ρόλο στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα, ουσιαστικά δεν απείλησε σχεδόν ποτέ τον αντίπαλο, έπαιζε για το 0-0, το οποίο θα έπαιρνε μόνο αν οι Περιστεριώτες ήταν άστοχοι. Τελικά, το γκολ ήρθε για τον Ατρόμητο στο 61’, η Λάρισα ήταν ανήμπορη να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη περιοχή και ηττήθηκε δίκαια. «Δε χαλάει ο προγραμματισμός μας γιατί όλες οι ομάδες που είναι κοντά στην πεντάδα, δεν έχουν παίξει ακόμα με τους μεγάλους, ενώ εμείς έχουμε καθαρίσει. Εκεί πρέπει να εκμεταλλευτούμε το πλεονέκτημά μας», επεσήμανε ο κόουτς Φυντάνης, που άφησε να εννοηθεί ότι οι Θεσσαλοί «βλέπουν» προς την 6η θέση, απ’ όπου απέχουν έξι πόντους.

Ήταν η τρίτη ήττα των τελευταίων τεσσάρων αγωνιστικών για τη Λάρισα, σειρά αγώνων που πήρε μόλις έναν πόντο, το εντός έδρας 0-0 με την ΑΕΚ, έχασε από Ολυμπιακό (0-3), Αστέρα Τρίπολης (3-1) και Ατρόμητο. Στους 21 πόντους οι «βυσσινί», που πλέον είναι στο +7 απ’ την τελευταία δυάδα, θεωρούνται σωμένοι. Επιστρέφουν οι Γκόλιας (Αμυντικός, 11,0) και Γουάλας (Αμυντικός, 17,0), εκτός αποστολής ο νεοαποκτηθείς Μόρας.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 1-0 για τη Λάρισα κόντρα στον Ατρόμητο.

Στατιστικό: Από 7/9 NG έρχεται η Λάρισα (δες το στην Winmasters).

Το Λάρισα – Πανιώνιος παίζει στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Ελλάδας (Κλικ Εδώ)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Κακό «φεγγάρι» για τον Πανιώνιο, που δεν μπορεί να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης και το «πλήρωσε» την περασμένη εβδομάδα. Βρήκε τον τρόπο να πάρει αποτελέσματα εκτός έδρας κόντρα σε Απόλλωνα Σμύρνης (1-1) και Παναιτωλικό (1-1), υποδέχτηκε τον ΠΑΣ Γιάννινα με ανεβασμένο ηθικό μετά το 1-0 επί της Λαμίας για το Κύπελλο, αλλά δεν είχε ρυθμό και επιθετικές εμπνεύσεις. Το ματς πήγαινε για 0-0, ωστόσο ο ΠΑΣ Γιάννινα βρήκε γκολ στις καθυστερήσεις από κόρνερ και πανηγύρισε μια ανέλπιστη νίκη, υποχρεώνοντας τους νεοσμυρνιώτες σε μια άδικη ήττα.

«Όταν ο αντίπαλος κλείνεται πολύ ο αντίπαλος πίσω δεν είναι εύκολο να δημιουργήσεις ευκαιρίες. Υπάρχει και κόπωση στην επιθετική γραμμή, παίζουμε με προβλήματα. Όταν θα πρέπει να δημιουργήσεις θέλει καθαρό μυαλό που αυτή την στιγμή δεν έχουμε στο 100%», εξήγησε ο Γρηγορίου. Πρώτη ήττα έπειτα από τρεις αγωνιστικές (1-2-0) για τον Πανιώνιο, που έμεινε στους 27 πόντους και πλέον είναι ισόβαθμος με Αστέρα Τρίπολης και Ξάνθη, στο -10 απ’ την τετράδα. Στο 1-2-2 το ρεκόρ του στα τελευταία πέντε εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος, σκόραρε στα τέσσερα τελευταία. Στην αποστολή οι νεοαποκτηθέντες Νίλσεν (επιθετικός) και Ουάσινγκτον (κεντρικός χαφ).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-1 για τον Πανιώνιο κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στατιστικό: Από πέντε σερί Under 2.5 έρχεται ο Πανιώνιος ανεξαρτήτως έδρας.

Αριστοτέλης Σαββίδης