League One: 21η αγωνιστική

* Στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της Όλνταμ σε όλες τις διοργανώσεις σημειώθηκε N/G.

* Στα 5 τελευταία παιχνίδια της Νορθάμπτον σε όλες τις διοργανώσεις σημειώθηκε N/G.

ΟΛΝΤΑΜ

Η επιλογή του σχετικά «φρέσκου» προπονητή, Ρις Γουέλενς, να την μετατρέψει σε ομάδα που θα έχει ως πρώτη σκέψη την άμυνα, έχει βελτιώσει κατά πολύ τις επιδόσεις της Όλνταμ που πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και μεσοβδόμαδα πήρε σπουδαία νίκη με 1-0 στην έδρα της Μπράντφορντ, εξασφαλίζοντας το εισιτήριο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Λιγκ Τρόφι. Νωρίτερα, βέβαια, για το πρωτάθλημα δεν τα είχε καταφέρει τόσο καλά, αφού γνώρισε εκτός έδρας ήττα με 2-0 από τη Σάουθεντ, που ήταν μόλις η δεύτερη στα 13 παιχνίδια που έχει δώσει με τον Γουέλενς. Το ανησυχητικό είναι ότι δεν έχει σκοράρει στα 3 τελευταία παιχνίδια.

Η εξαιρετική πορεία με τον νέο προπονητή, την έχει βγάλει από την επικίνδυνη ζώνη, βρίσκεται ισόβαθμη με τη Ντονκάστερ στην 17η θέση και τους 23 βαθμούς (6-5-9), οι περισσότεροι εκ των οποίων έχουν εξασφαλιστεί εντός έδρας (4-1-5). Ο μακροχρόνιος απών Κιερεμέχ (Μέσος, 1/0) αποτελεί το μοναδικό πρόβλημα, αφού εξέτισε ο Τζέραρντ (Αμυντικός, 13/0) και ξεπέρασε τον τραυματισμό του ο ΜακΛάφλιν (Αμυντικός, 7/1) προσφέροντας δύο πολύτιμες λύσεις στον Γουέλενς.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί της Μπράντφορντ για το Λιγκ Τρόφι.

Στατιστικό: Στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις σημειώθηκε N/G (Δες το στον Stoiximan).

Το Όλνταμ – Νορθάμπτον παίζει στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας (Κλικ Εδώ)

ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ

Από την άλλη πλευρά, από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει τελευταία η Νορθάμπτον, η οποία δεν μπόρεσε να βάλει φρένο στην κατηφόρα ούτε μεσοβδόμαδα, όταν και για το θεσμό του Λιγκ Τρόφι έπαιξε στην έδρα της Πόρτσμουθ και γνώρισε την ήττα με 2-0 που σήμανε και τον αποκλεισμό της από τη συνέχεια. Αυτό ήταν το τελευταίο που μπορεί να την απασχολεί, αφού δεν κερδίζει στα 5 τελευταία παιχνίδια (0-1-4) και σε κανένα εξ αυτών δεν έχει σκοράρει! Ψάχνει για λύσεις ο Χάσελμπαϊνκ, ο οποίος στο αμέσως προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος είδε την ομάδα του να μένει στο εντός έδρας 0-0 απέναντι στην Μπέρι, που ήρθε να δώσει συνέχεια στην «κρίση».

Παραμένει εδώ και καιρό στην επικίνδυνη ζώνη, βρίσκεται πιο συγκεκριμένα στην 22η θέση με 19 βαθμούς (5-4-11), έχοντας μάλιστα απελπιστική εκτός έδρας παρουσία (2-3-5). Η σημαντικότερη απουσία της έχει να κάνει με τον Ρέβελ (Επιθετικός, 12/1) που δεν θα αγωνιστεί σε τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι, εκτός βρίσκεται και ο Φίλιπς (Αμυντικός, 2/0), ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Πιερ (Αμυντικός, 17/0) και Ο’ Τουλ (Μέσος, 6/0).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα με 2-0 από την Πόρτσμουθ για το Λιγκ Τρόφι.

Στατιστικό: Στα 5 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις σημειώθηκε N/G.

Κώστας Γιαλαμάς