Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα

* Επαναληπτικός για τους “32” του Κυπέλλου Ισπανίας. Σε ισχύ το εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση επανάληψης του σκορ του πρώτου αγώνα ακολουθεί παράταση και -αν χρειαστεί- πέναλτι.

Στο πρώτο ματς: Αλκορκόν – Εσπανιόλ 1-1

ΕΣΠΑΝΙΟΛ (Α’)

Ισχνό προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της σημερινής ρεβάνς δίνει στην Εσπανιόλ το ισόπαλο 1-1 του πρώτου αγώνα, γι’ αυτό θα πρέπει να αντιμετωπίσει το ματς με τη δέουσα σοβαρότητα, προκειμένου να μην πέσει θύμα έκπληξης. Θέλει, επίσης, να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την κυριακάτικη “τεσσάρα” του “Καμπ Νου”, καθώς τα παιχνίδια με τη συμπολίτισσα Μπαρτσελόνα είναι πρώτα απ’ όλα θέμα γοήτρου. Η ήττα αυτή ήταν η πρώτη στα τελευταία 11 επίσημα παιχνίδια της (4-6-1) και την έφερε στην 9η θέση της Πριμέρα Ντιβισιόν.

Εκτός αποστολής από το σημερινό ματς ο κεντρικός αμυντικός Ντεμικέλις, ο οποίος ψάχνει… τρόπο αποδέσμευσης στο προσεχές μεταγραφικό “παράθυρο” του Ιανουαρίου. Απόντες, επίσης, οι τραυματίες Ντιέγκο Λόπεθ (ΤΕ), Βίκτορ Σάντσεθ (Δεξί μπακ), Βίκτορ Άλβαρεθ (Μεσοαμυντικός), Χάβι Λόπεθ (Μπακ) και Μπαπτιστάο (ΕΠ). Σοβαρές οι πιθανότητες να δοθεί φανέλα βασικού στον νεαρό δεξιό μπακ Μαρκ Ναβάρο (στη θέση του Βίκτορ Σάντσεθ).

Προηγούμενο ματς: Γνώρισε τη βαριά εκτός έδρας ήττα από τη συμπολίτισσα Μπαρτσελόνα με 4-1.

Στατιστικό: Πρώτη ήττα στα τελευταία 11 επίσημα παιχνίδια της (4-6-1).

Δείτε τα Προγνωστικά Ισπανίας (Κλικ Εδώ)

Το Εσπανιόλ – Αλκορκόν παίζει στην Goalbet
goalbet-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΛΚΟΡΚΟΝ (Β’)

Η Αλκορκόν, από την πλευρά της, θέλει να διεκδικήσει όσες πιθανότητες της αναλογούν για μία μεγάλη πρόκριση. Άλλωστε, έχει δείξει στο παρελθόν (σ.σ. με τον αποκλεισμό της Ρεάλ Μαδρίτης) ότι το Κύπελλο είναι μία διοργάνωση που της… πάει. Στη Σεγούντα Ντιβισιόν οι Μαδριλένοι βρίσκονται πλέον στη 17η θέση του πίνακα, με κύριο χαρακτηριστικό το εξής: εντός έδρας τα πηγαίνουν περίφημα και εκτός έδρας… καταρρέουν ολοκληρωτικά. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι πέντε τελευταίες έξοδοι έχουν συνδυαστεί με ήττες.

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα θα παραταχθούν οι Μαδριλένοι στο σημερινό ματς, αν και θεωρείται σίγουρο ότι ο κόουτς Βελάσκεθ θα χρησιμοποιήσει ενδεκάδα με πολλούς αναπληρωματικούς. Λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία με τον μέσο Μανουέλ Σάντσεθ.

Προηγούμενο ματς: Έφυγε ηττημένη με σκορ 2-0 από την έδρα της Τενερίφης. Αποβολή για τον Αντριάν Ντιέγεθ στις καθυστερήσεις.

Στατιστικό: Μόνο ήττες στα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της (παίξτο στην Goalbet).