Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος

Πρώτος γύρος: Βίτορια Μπαία – Πόντε Πρέτα 1-1

ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ

Κατώτερη των περιστάσεων για ακόμη ένα παιχνίδι η Πόντε Πρέτα που έφυγε με άδεια χέρια από το Μπέλο Οριζόντε, όπου ηττήθηκε με 2-0 από την Κρουζέιρο. Ήττα με κατεβασμένα τα χέρια για την Πόντε Πρέτα, καθώς έδειξε λίγα πράγματα για ακόμη ένα παιχνίδι. Τρίτη σερί ήττα στη Serie A για το συγκρότημα του Εντουάρντο Μπαπτίστα που μετράει μόλις μια νίκη στις επτά τελευταίες αγωνιστικές. Στο +6 η διαφορά της Πόντε Πρέτα από την επικίνδυνη ζώνη που έχει μπει σε μπελάδες και καλείται να βάλει σήμερα τέλος στο αρνητικό σερί. Εμφανίζεται δυνατή στην έδρα της, μετρώντας μια ήττα στα εννέα τελευταία παιχνίδια, από την ισχυρή Ατλέτικο Μινέιρο, και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί και σήμερα ιδανικά το Moisés Lucarelli.

Προηγούμενο ματς: Την ήττα με 2-0 από την Κρουζέιρο γνώρισε η Πόντε Πρέτα την προηγούμενη αγωνιστική.

Στατιστικό: Over 2,5 τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

Το Πόντε Πρέτα – Βιτόρια Μπαΐα παίζει στην Goalbet
goalbet-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Βραζιλίας (Κλικ Εδώ)

ΒΙΤΟΡΙΑ ΜΠΑΪΑ

Παρά την προσπάθεια που κατέβαλε και την καλή της εικόνα κόντρα στην Γκρέμιο, η Βιτόρια Μπαΐα δεν μπόρεσε να κατακτήσει ένα θετικό αποτέλεσμα, γνωρίζοντας την ήττα με 0-1. Αποτέλεσμα που άφησε πικρία και έβαλε παράλληλα τέλος στο νικηφόρο σερί δυο αγωνιστικών που έτρεχε στο πρωτάθλημα, με το συγκρότημα του Φουκς να βρίσκεται μόλις στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη. Παραμένει υπό πίεση με την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα να είναι το μοναδικό ζητούμενο για τη Βιτόρια Μπαΐα. Για ακόμη ένα παιχνίδι δεν υπολογίζεται ο καλός μέσος Μαρίνιο, ενώ σταθερά εκτός βρίσκεται ο μπακ Ράμος.

Προηγούμενο ματς: Με 0-1 ηττήθηκε από την Γκρέμιο η Βιτόρια Μπαία την προηγούμενη αγωνιστική.

Στατιστικό: n/g τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της (Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στις οποίες μπορείτε να ποντάρετε).