Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος.

ΜΠΡΙΝΕ

Από την εκτός έδρας ήττα με 0-3 από την Ουλενσάκερ προέρχεται η Μπρίνε, η οποία ήταν για ακόμη ένα παιχνίδι πλήρως απογοητευτική, χωρίς να μπορέσει να προβάλει καμία αντίσταση. Το συγκρότημα του Χιέλμχαουγκ παρέμεινε έτσι στην προτελευταία θέση με 20 βαθμούς και πλέον το έργο του όσον αφορά την παραμονή έχει δυσκολέψει αφάνταστα. Βρίσκεται στο -8 από τη σωτηρία του και με μόλις πέντε αγωνιστικές να απομένουν, καλείται να «τρέξει» κάτι κοντά στο απόλυτο αν θέλει να σώσει τη χρονιά. Κόντρα στην Ασάνε οι γηπεδούχοι θέλουν πάση θυσία τη νίκη καθώς ακόμη και η ισοπαλία δεν βοηθάει σε τίποτα, για να τα καταφέρουν όμως θα πρέπει να παρουσιαστούν αισθητά βελτιωμένοι σε όλες τις γραμμές. Τα καλά νέα είναι πως μέσα στο «σπίτι» τους παραμένουν αήττητοι στα τέσσερα τελευταία με δυο ισοπαλίες και δυο σερί νίκες.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα με 0-3 από την Ουλενσάκερ.

Στατιστικό: 2-3 γκολ σημειώθηκαν στα οκτώ από τα εννιά τελευταία ανεξαρτήτως έδρας. (Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στις οποίες μπορείτε να ποντάρετε)

ΑΣΑΝΕ

Από την εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 κόντρα στη Χοντ προέρχεται η Ασάνε, που πήρε κεφάλι στο σκορ χάρη στο γκολ του Χέρεμ στ 54’, ωστόσο λίγα λεπτά αργότερα δέχτηκε την ισοφάριση και παρέμεινε για έκτο σερί παιχνίδι μακριά από τις επιτυχίες. Το σύνολο του Κνούτσεν μετράει δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες σε αυτή τη σειρά αγώνων και πλέον έχει υποχωρήσει στην 9η θέση με 31 βαθμούς όντας μόλις στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη. Στις πέντε αγωνιστικές που απομένουν καλείται να βρει τη χαμένη του ταυτότητα και να μαζέψει τους απαραίτητους βαθμούς για να αποφύγει τον υποβιβασμό, για να τα καταφέρει όμως, ο Νορβηγός κόουτς θα πρέπει να βρει λύσεις τόσο στο αμυντικό, όσο και στο επιθετικό πρόβλημα που παρουσιάζει η ομάδα του. Κόντρα στην προτελευταία Μπρίνε οι φιλοξενούμενοι έχουν μια καλή ευκαιρία για να επιστρέψουν στις επιτυχίες, αν δεν βελτιώσουν οι ίδιοι την παρουσία τους όμως, δύσκολα θα φύγουν με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 κόντρα στη Χοντ.

Στατιστικό: Under 2,5 γκολ σημειώθηκε στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ανεξαρτήτως έδρας.