Σε πτώση ο άσος της Γκρενομπλ – Τρελά ποσά στο Μαν. Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Γεμάτο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις το ποδοσφαιρικό κουπόνι της Δευτέρας, με το παιχνίδι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ να ξεχωρίζει από το πρόγραμμα. Πάμε να δούμε πώς διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος, αλλά και τις μεταβολές σε αποδόσεις που έχουν ενδιαφέρον.

Πάμε αρχικά στη Β΄ Γαλλίας και το παιχνίδι Γκρενόμπλ – Μπορντό. Ο άσσος σε αυτό το ματς όλο και κατεβαίνει, με την τιμή του να έχει φτάσει από το 3.30 ως το 2.45.

Άλλη μια πτώση άσου από το πρωτάθλημα Αργεντινής και την αναμέτρηση Βελέζ – Σαρμιέντο. Η νίκη των γηπεδούχων είχε ανοίξει στο 2.10 και πλέον έχει κατέβει στο 1.65.

Στη 3.Liga Γερμανίας προχωράμε και στον αγώνα Σβικάου – Μπάερουθ. Εδώ υποχωρεί το “διπλό”, καθώς είχε στην αρχή απόδοση 3.40, ενώ πλέον εντοπίζεται στο 2.80.

Καθημερινές προσφορές* στο Pamestoixima.gr!
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τζίροι Στοιχήματος

Στο ανταλλακτήριο, το μεγάλο ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ είναι αυτό που ξεχωρίζει. Μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει 756.711€ και το 57,50% έχει πονταριστεί στο διπλό.

Στη Serie A τώρα και στην αναμέτρηση Ρόμα – Κρεμονέζε που έχει μέχρι στιγμής τζίρο 267.922€. Εξ αυτών το 76,88% έχει κατεύθυνση στον άσσο.

Μένουμε Ιταλία και πάμε στην αναμέτρηση Σαμπντόρια – Γιουβέντους, που έχει συγκεντρώσει μέχρι αυτή την ώρα 177.074€ και το 60,23% να έχει στοιχηματιστεί στη νίκη των φιλοξενούμενων.

Δείτε τα ματς της Δευτέρας με τον μεγαλύτερο τζίρο

*Τα στοιχεία που αναφέρονται παραπάνω ίσχυαν στις 15:10.