Πέφτουν τα αουτσάιντερ σε Μπουντεσλίγκα & Πρέμιερ!

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Πάρα πολλά και κρίσιμα ματς, περιλαμβάνει το κουπονι οπαπ του Σαββάτου (10/04). Η αναμέτρηση που κάνει τη διαφορά, είναι δίχως αμφιβολία το Ρεάλ – Μπαρτσελόνα στην Ισπανία. Παρόλα αυτά, ειδικά οι παίκτες του στοιχήματος έχουν το νου τους και σε άλλα παιχνίδια του κουπονιού, από όλες τις λίγκες της Ευρώπης. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τελευταίες κινήσεις στην πτώση αποδόσεων αλλά και ποιοι είναι οι τζίροι στοιχήματος.

bwin – Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πτώση αποδόσεων

Το σημερινό κουπόνι έχει τεράστιο ενδιαφέρον. Τα ματς είναι πολλά σε όλη την Ευρώπη. Εννοείται, ότι οι παίκτες του στοιχήματος ψάχνουν τις κινήσεις και τις αλλαγές στις αποδόσεις για να… καταστρώσουν τα σχέδιά τους. Ξεκινάμε με την πτώση των αποδόσεων, ώστε να δούμε σε ποιά παιχνίδια είναι πιο «τρανταχτές» οι διακυμάνσεις.

Στην Μπουντεσλίγκα, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται την Ουνιόν Βερολίνου μετά την ήττα από την Παρί στο Champions League. Ο Φλικ δεν αποκλείεται να ξεκουράσει παίκτες και το «διπλό» έχει πέσει πολύ. Από το 9.00 έχει βρεθεί πλέον στο 5.75, σε μια πτώση της τάξεως του 36,1%.

Ένα ακόμα «διπλό», που αφορά αουτσάιντερ, κατηφορίζει και στην Πρέμιερ Λιγκ. Ειδικότερα, στο Μάντσεστερ Σίτι – Λιντς, η νίκη των φιλοξενούμενων άνοιξε στο 11.00. Πλέον όμως, εντοπίζεται στο 8.50. Η πτώση αυτή αγγίζει το 22,7%.

Στην Πρέμιερ της Σκωτίας τώρα, έχουμε ένα αουτσάιντερ που έχει γυρίσει σε φαβορί! Στον αγώνα Σεντ Τζονστόουν – Αμπερντίν, οι γηπεδούχοι είχαν λιγότερες πιθανότητες για τη νίκη μόλις βγήκαν οι αποδόσεις. Αυτήν τη στιγμή όμως, παίζουν σε τιμές φαβορί. Από το 3.20, ο «άσος» είναι τώρα στο 2.20.

Αλλαγή στο φαβορί είχαμε και στο πρωτάθλημα Ρωσίας! Η Ούφα υποδέχεται την Αχμάτ Γκρόζνι και πλέον οι γηπεδούχοι έχουν το πάνω χέρι για το τρίποντο. Ο «άσος» ξεκίνησε από το 3.60, και έχει φτάσει στο 2.60. Η πτώση είναι στο 27,8%.

Στη Β’ Γαλλίας, η Βαλενσιέν παίζει εντός έδρας με τη Σαμπλί. Η κατάσταση ισορροπεί στις αποδόσεις, με το «διπλό» να πέφτει. Ειδικότερα, το σημείο ήταν αρχικά στο 4.00. Τώρα όμως, το βλέπουμε σε απόδοση 2.90.

Τζίροι στοιχήματος

Μετά την πτώση αποδόσεων, πρέπει να ασχοληθούμε και με τους τζίρους. Αυτήν την εβδομάδα υπάρχει μεγαλύτερη ποικιλία στις πρώτες θέσεις της κατάταξης. Το Clasico της Ρεάλ με την Μπαρτσελόνα βρίσκεται ακόμα πιο χαμηλά, αφού παίζει και αργά (22:00). Μέχρι τώρα, έχουν πονταριστεί στο ντέρμπι 90.797€, με το 41,40% να πηγαίνει στο «διπλό». Πάμε να δούμε τώρα την πρώτη τριάδα, όπως έχει αυτήν τη στιγμή.

Στην κορυφή της λίστας με τα πιο εμπορικά ματς είναι το Μάντσεστερ Σίτι – Λιντς. Το ματς έχει συγκεντρώσει ήδη 454.996€, με το 74,42% να πέφτει στον «άσο». Στη δεύτερη θέση εντοπίζεται πάλι ένα παιχνίδι της Πρέμιερ Λιγκ. Είναι το Λίβερπουλ – Άστον Βίλα, με 263.994€ πονταρισμάτων. Εδώ, το 62,87% πήγε στη νίκη της Λίβερπουλ. Στην τρίτη θέση, είναι το Μπάγερν – Ουνιόν από την Μπουντεσλίγκα. Στο ματς έχουν στοιχηματιστεί ήδη 183.807€, και το 61,65% κατευθύνεται στον «άσο».

Δείτε αναλυτικά πως διαμορφώνονται οι Τζίροι Στοιχήματος σήμερα