Το Poker Central δημιούργησε δύο νέα show για το κοινό που μένει σπίτι!

Ανανεώθηκε:
πόκερ μάρκες

Με τους φίλους του πόκερ να παραμένουν σπίτι εν μέσω πανδημίας και για το προσεχές μέλλον, οι άνθρωποι που δημιουργούν περιεχόμενο με πόκερ έχουν δύο επιλογές. Να χαλαρώσουν και να περιμένουν την κρίση να περάσει ή να αξιοποιήσουν την ευκαιρία και να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό προϊόν στο κοινό.

O bookmaker δεν βρέθηκε

Το Poker Central επέλεξε τη δεύτερη “οδό” και δημιούργησε δύο νέα show, τα οποία θα είναι διαθέσιμα στο κοινό δωρεάν για έναν ολόκληρο μήνα!

Με τα δύο νέα του shows το Poker Central επαναφέρει ωραίες αναμνήσεις. Το “The Championship Run” περιλαμβάνει highlights από ιστορικές ποκερικές νίκες τα προηγούμενα χρόνια. Το πρώτο επεισόδιο δεν είναι απλά κλασικό, αλλά έχει μερίδιο από την “έκρηξη” του πόκερ με το φαινόμενο Moneymaker. Πρόκειται φυσικά για το 2003 WSOP Main Event, όταν ο ερασιτέχνης παίκτης τότε Κρις Μάνιμέϊκερ κατέκτησε το σπουδαίο τουρνουά.

Το δεύτερο show ονομάζεται “Run it Back With Remko“. Παρουσιάζεται από τον Ρέμκο Ρινκέμα και περιλαμβάνει συνεντεύξεις με αστέρες του πόκερ, οι οποίοι ξαναβλέπουν παλιές παρτίδες , σχολιάζοντας οι ίδιοι τη δράση. Η εκπομπή έχει τρομερό ενδιαφέρον και στο πρώτο επεισόδιο καλεσμένος είναι ίσως ο πιο επιφανής παίκτης πόκερ στον κόσμο, ο Ντάνιελ Νεγκρεάνου, ο οποιός σχολιάζει μία παρτίδα πόκερ με τον ίδιο και τον Φιλ Χέλμουτ. Με το πόκερ να έχει αλλάξει άρδην τα τελευταία 15 χρόνια, οι παρατηρήσεις του Νεγκρεάνου για τους συναδέλφους του είναι πολύ εύστοχες και μας βάζουν για τα καλά μέσα στο μυαλό ενός επαγγελματία παίκτη πόκερ.

Το Run It Back With Remko έκανε πρεμιέρα την Πέμπτη 26 Μαρτίου και το The Championship Run έκανε πρεμιέρα μία μέρα αργότερα. Το πρόγραμμα των μεταδόσεων θα είναι εβδομαδιαίο και θα συνεχιστεί για το προσεχές μέλλον.

O bookmaker δεν βρέθηκε