Το CAS επιστρέφει τους 7 βαθμούς στον ΠΑΟΚ και την υπόθεση στην ΕΠΟ!

Ανανεώθηκε:
CAS ΠΑΟΚ βαθμοί

Το CAS αποφάσισε υπέρ του ΠΑΟΚ στην υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας και ζήτησε να επιστραφούν οι 7 βαθμοί στο Δικέφαλο του Βορρά, ενώ επέστρεψε την υπόθεση στην ΕΠΟ!

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας εκδικάστηκε την περασμένη Δευτέρα (06/07) και σήμερα Παρασκευή (10/07) το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο αποφάνθηκε ότι πρέπει να επιστραφούν οι 7 βαθμοί στον ΠΑΟΚ και παρέπεμψε την υπόθεση και πάλι στην ΕΠΟ ζητώντας να δικαστεί η υπόθεση για την ουσία της και όχι με βάση το πόρισμα της ΕΕΑ.

Η υπόθεση λοιπόν επιστρέφει στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, η οποία θα πρέπει να εκδικάσει και πάλι από την αρχή για τον πραγματικά υπάρχει θέμα πολυϊδιοκτησίας, δίχως να δεσμεύεται από την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Δικαστική μάχη από την αρχή δηλαδή, αφού οι εμπλεκόμενοι της υπόθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να προσφύγουν και πάλι στο CAS μετά την απόφαση της Εφέσεων.

Ο ΠΑΟΚ σημειώνει πως η σημερινή απόφαση του CAS αποτελεί μια νίκη για τo συλλογο. “Επιστρέφονται οι 7 βαθμοί που κατακτήθηκαν μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και δεν θεωρείται δεσμευτική η εισήγηση της ΕΕΑ”.

Παράλληλα ο Ολυμπιακός με την προσφυγή του στο CAS ζητούσε τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και να γίνει δεσμευτική η εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.