Θετικός στον κορωνοϊό ο Ντέιβιντ “Ντοκ” Σαντς!

Ανανεώθηκε:
sands poker

O ΝτέιβιντΝτοκΣαντς έγινε ο πρώτος διάσημος παίκτης πόκερ που αποκάλυψε δημοσίως ότι διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό (Covid-19).

O bookmaker δεν βρέθηκε

Ο Σάντς ανακοίνωσε την είδηση μέσα από το λογαριασμό του στο twitter και μετά το αρχικό ποστάρισμα συνέχισε με πολλά ακόμη, μπαίνοντας σε λεπτομέρειες για την κατάστασή του.

“Την Δευτέρα το απόγευμα ένιωθα κουρασμένος και άρχισα να είμαι μπουκωμένος στη μύτη και αυτό εξελίχθηκε σε έντονο πονοκέφαλο. Την Τρίτη το πρωί ξύπνησα με έναν από τους χειρότερους πονοκεφάλους που είχα ποτέ” εξήγησε ο Σαντς και συνέχισε. “Είχα συνάχι και περιστασιακό βήχα (5-6 φορές τη μέρα), αλλά δεν πίστευα ότι έχω κορωνοϊό, αφού δεν είχα πυρετό και δεν με πονούσε ο λαιμός, τα οποία μαζί με τον βήχα είναι τα πρώτα συμπτώματα του κορωνοϊού, σύμφωνα με το CDC site που επισκέφτηκα.”

Ο Σαντς συνέχισε: “Κάλεσα τον γιατρό μου την Τρίτη και μου είπε ότι δεν χρειάζεται να κάνω το τεστ, αφού είμαι απομονωμένος με την οικογένειά μου τις 5 τελευταίες ημέρες και δεν είχα έρθει σε επαφή με κανέναν που να είναι θετικός στον ιό. Την Τετάρτη ο πονοκέφαλός μου έπεσε σε πιο ήπια επίπεδα και είχα λίγα φλέμματα, τα οποία όμως έφευγαν με το βήξιμο.”

Όσο για το που κόλλησε τον ιό, ούτε ο ίδιος ο Σαντς μπορεί να το εντοπίσει. “Δεν έχω ιδέα πως πρσβλήθηκα στον ιό. Σταμάτησα να πηγαίνω στο γυμναστήριο μία βδομάδα πριν εμφανίσω τα πρώτα συμπτώματα. Φορούσα μάσκα και γάντια τις λίγες φορές που βρέθηκα σε χώρους με άλλους ανθρώπους, πριν εμφανίσω συμπτώματα και πρόσεχα την υγιεινή μου επιμελώς αυτό το διάστημα. Ήμουν από τους πρώτους που ανησύχησα για τον ιό, εδώ και 6+ εβδομάδες και προειδοποίησα του γονείς μου μένουν στον Κόλπο του Σαν Φρανσίσκο”.

O bookmaker δεν βρέθηκε