Stoiximan: Πλήθος επιλογών στο Ατρόμητος – Βόλος (03/02)

Ανανεώθηκε:
stoiximan logo

Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Βόλο για εξ αναβολής παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ και η στοιχιμαν προσφέρει το ματς με πληθώρα αγορών.

Tην κρίσιμη βαθμολογικά αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης κέρδισε ο Ατρόμητος την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος με 2-0 μακριά από το γήπεδό του. Είχε προηγηθεί η ήττα εκτός έδρας από τον Άρη με 3-0 και το 2-0 εντός απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Μετράει πια 20 βαθμούς στην κατάταξη, 2 πιο πάνω από την προτελευταία Λαμία και 7 από τον Απόλλωνα που είναι τελευταίος. Ακολουθεί το δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Κυριακή (06/03).

Ατρόμητος  – Βόλος στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν είχε ιδιαίτερο άγχος ο Βόλος στο πιο πρόσφατο ματς του για τη Σούπερ Λιγκ, στην έξοδο στον Παναιτωλικό, σε ματς που έληξε 0-0. Νωρίτερα, είχε ηττηθεί σε δύο διαδοχικά παιχνίδια με τον ΟΦΗ (2-1, εκτός) και τον Ολυμπιακό (0-1, εντός). Έχει απολογισμό 1-2-2 στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις. Βρίσκεται στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο +11 από τους δύο τελευταίους.

Το προβάδισμα για νίκη έχει ο Ατρόμητος με βάση τις αποδόσεις της Stoiximan. Ο άσσος βρίσκεται στο 1.78, η ισοπαλία στο 3.99 και το διπλό πληρώνει 5.32.

* Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ