Στημένα παιχνίδια: Η Ισπανία τα καταπολεμά με νέα προσθήκη

Ανανεώθηκε:
στημενα παιχνιδια ποδοσφαιρο στοιχημα

στημένα παιχνίδια και η αντιμετωπισή τους είναι στο επίκεντρο της Γενικής Διεύθυνσης Ρύθμισης Τυχερών Παιχνιδιών της Ισπανίας (DGOJ). Μάλιστα, καλωσόρισε την αυτόνομη περιοχή Euskadi (Χώρα των Βάσκων) της χώρας ως εταίρο για την αθλητική ακεραιότητα.

Προσφορά* με δώρα Κάθε Μέρα ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
Pamestoixima logo 2021
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χάρη στη συμφωνία, η Γενική Διοίκηση της Αυτόνομης Κοινότητας Euskadi μπορεί πλέον να έχει πρόσβαση στην Υπηρεσία Παγκόσμιας Έρευνας. Που παρέχει μια ολοκληρωμένη εικόνα της αγοράς στοιχημάτων.

Η βασκική κυβέρνηση και η Διεύθυνση Παιγνίων και Ψυχαγωγίας της είναι πλέον σε θέση να αξιοποιήσει πλήρως τη δύναμη της περιφερειακής αστυνομικής δύναμης της αυτόνομης Ertzaintza για να βοηθήσει την ισπανική DGOJ στις παγκόσμιες έρευνές της σχετικά με την αγορά στοιχημάτων. Με τα βασικά δεδομένα να παραδίδονται στη Μονάδα Παιγνίων και Ψυχαγωγίας της Ertzaintza.

Η ισπανική νομοθεσία, μέσω πρόσθετης διάταξης του νομοσχεδίου 13/2011, ρυθμίζει την Παγκόσμια Υπηρεσία Έρευνας και θέτει ως σαφή στόχο την πρόληψη της απάτης και της χειραγώγησης αγώνων στην ισπανική αγορά αθλητικών στοιχημάτων.

Νωρίτερα φέτος, ο αριθμός των μελών αυξήθηκε αφού η DGOJ καλωσόρισε την Ένωση Ισπανών Ποδοσφαιριστών στις τάξεις της υπηρεσίας. Δίνοντάς της τα απαραίτητα εργαλεία για την αποτελεσματική καταδίωξη και διαλεύκανση περιπτώσεων ύποπτης στοιχηματικής δραστηριότητας.

Πέρυσι, επίσης, επιβλήθηκαν συνολικά 71 εκατ. ευρώ σε πρόστιμα σε επιχειρήσεις διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών. Κατηγορήθηκαν ότι παραβίασαν τους κανονισμούς της Ισπανίας για την προστασία των καταναλωτών.

Προσφορά* με δώρα Κάθε Μέρα ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
Pamestoixima logo 2021
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ