Στημένα παιχνίδια: «3 στελέχη ΠΑΕ εμπλέκονται στο κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού»!

Ανανεώθηκε:
στημενα παιχνίδια

Κόντα στην ολοκλήρωση φαίνεται να βρίσκεται η έρευνα για στημένα παιχνίδια που έχει ξεκινήσει στη Σούπερ Λιγκ 1 και στη Σούπερ Λιγκ 2.

🎁 Δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ! Promo Code UEFA
fonbet
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέα στοιχεία βγαίνουν στο φως, που δείχνουν ότι στο κύκλωμα εμπλέκονται τρία στελέχη ΠΑΕ, με βάση τηλεφωνικές συνομιλίες.

Σύμφωνα με την εκμπομπή «Δίκη», οι καταγεγραμμένες συνομιλίες αποκαλύπτουν πως τα εν λόγω στελέχη έχουν «ηχηρή εμπλοκή» στην υπόθεση.

Τα άτομα αυτά παρακολουθούνταν για μήνες και οι συζητήσεις τους, κατόπιν έρευνας του Αθλητικού Εισαγγελέα, Κώστα Σπυρόπουλου.

Ενώ ο διευθυντής της Οικονομικής Αστυνομίας, Δημήτρης Λουκόπουλος, συνεχίζει την έρευνα των στοιχείων που έχουν συγκεντρωθεί. Πέρα από τις τηλεφωνικές καταγραφές, έχουν γίνει και έφοδοι σε σπίτια και γραφεία και κατασχέθηκαν έγγραφα, κινητά τηλέφωνα και υπολογιστές των εμπλεκόμενων προσώπων.

Οι συνομιλίες, που χαρακτηρίζονται ως καυτές από την εν λόγω εκπομπή, οδήγησαν στην εντολή του κ. Σπυρόπουλου προς την Οικονομική Αστυνομία για την έφοδο. Όταν ολοκληρωθεί το πόρισμα από την Οικονομική Αστυνομία θα φτάσει στα χέρια του κ. Σπυρόπουλου για να το μελετήσει. Από εκεί και πέρα, ο Αθλητικός Εισαγγελέας θα αποφασίσει αν τα στοιχεία είναι επαρκή για να ασκηθούν ποινικές διώξεις.

🎁 Δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ! Promo Code UEFA
fonbet
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ