Τσεχία Πρωτάθλημα

ΣΕΝΤ ΓΚΑΛΕΝ – ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΙΣ

Δημοσίευση: Κατηγορία: Τσεχία Πρωτάθλημα

*2η αγωνιστική

*GG & over 2,5 στα 13/16 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΖΑΝΚΤ ΓΚΑΛΕΝ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (4-1) της Τομπόλ. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με αυτογκόλ του Βαλτσί (28′), τα δεδομένα ανέτρεψαν οι Στεφάνοβιτς (35′), Ακολό (39′), Τομά (77′) και Βαλτσί (90+7′).

Με το 1,5 πόδι στον 3ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ βρίσκεται η Ζανκτ Γκάλεν, μετά την επιβλητική νίκη με ανατροπή που πανηγύρισε μεσοβδόμαδα μπροστά στο κοινό της επί της Τομπόλ. Η ρεβάνς των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη (1/8). Την προηγούμενη βδομάδα το συγκρότημα του Μάασεν ξεκίνησε με το αριστερό το πρωτάθλημα γνωρίζοντας άδικη ήττα στην έδρα της Βίντερτουρ (1-0).

Υποδέχεται τη Γιουνγκ Μπόις που προέρχεται από δύο σερί ήττες σε διάστημα λίγων 24ώρων, επικράτησε αυτής εντός έδρας για τελευταία φορά στις 28 Σεπτεμβρίου 2023 (2-1). Με τη μορφή δανεισμού από την Αταλάντα Κ23 αποκτήθηκε ο Μουσταφά Σισέ. Την προηγούμενη σεζόν ο 20χρονος Αφρικανός επιθετικός πέτυχε οχτώ γκολ στη Serie C.

ΖΑΝΚΤ ΓΚΑΛΕΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*NG στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (3-1) από τη Σερβέτ. Οι γηπεδούχοι σκόραραν με Τσουνεμότο (32′) και Στεφάνοβιτς (40′), μείωσε ο Ίτεν στο 71′. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Κρίβελι με πέναλτι στο 79′.

Λίγα 24ωρα μετά την ήττα-σοκ που γνώρισε από τη νεοφερμένη Σιόν στη Βέρνη, η Γιουνγκ Μπόις επέστρεψε με άδεια χέρια κι από την έδρα της Σερβέτ πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση. Δεν κατάφερε να αντιδράσει στην πίεση ψηλά που δέχτηκε από τους γηπεδούχους, απείλησε ελάχιστες φορές την εστία τους και, σίγουρα, δεν άξιζε κάτι περισσότερο από την αναμέτρηση.

Απογοητευτικό ξεκίνημα για τους “κιτρινόμαυρους” που καλούνται να ανεβάσουν κατακόρυφα ρυθμούς και να ρεφάρουν στη σημερινή αναμέτρηση με τη Ζανκτ Γκάλεν. Παραμένουν αήττητοι στις τρεις τελευταίες σχετικές (2-1-0), ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Άλωσαν το “Kybunpark” μόλις μία φορά στις οχτώ τελευταίες επισκέψεις τους (τρεις ισοπαλίες, τέσσερις ήττες), στις 7 Μαΐου 2023 (2-0).

ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

ΖΑΝΚΤ ΓΚΑΛΕΝ – ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ στην NetBet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ