Wimbledon

Προγνωστικά Τένις: Τελικός Ανδρών Wimbledon

Δημοσίευση: Κατηγορία: Wimbledon
γουιμπλεντον 2024 προγραμμα αγωνες καναλι τενις wimbledon tennis

Κάρλος Αλκαράθ – Νόβακ Τζόκοβιτς

Η επανάληψη του περσινού τελικού είναι το ματς που περιμείνουν όλοι οι φίλοι του τένις να δουν. Όποτε έχουμε την ευκαιρία να δούμε αυτή την αναμέτρηση είναι δώρο γιατί η καριέρα του Τζόκοβιτς πλησιάζει το τέλος του. Πέρυσι ο Αλκαράθ κέρδισε σε ένα δραματικό ματς σε 5 σετ.

Το επίπεδο του Αλκαράθ είναι χειρότερο απ’ ότι ήταν πέρυσι όταν κατέκτησε το πρώτου του Wimbledon. Προσπαθεί να αλλάξει λίγο το σερβίς του και υπάρχουν στιγμές που αυτό έρχεται με λάθη. Σήμερα το σερβίς του θα πρέπει να είναι σίγουρα καλύτερο αν θέλει να κερδίσει τον καλύτερο returner όλων των εποχών. Επίσης θα πρέπει να μειώσει τα σφάλματα στα ράλι σε σχέση με αυτά κάνει 2 βδομάδες τώρα. Παρόλα αυτά κατάφερε να αποκλείσει μεγάλα ονόματα του ATP με μεγάλο αριθμό winners από το δυνατό forehand του.

Δείτε τα Προγνωστικά Tένις

Ο Τζόκοβιτς θα προσπαθήσει σήμερα να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Φέντερερ  σε κατακτήσεις Wimbledon που είναι 8. Και ο Νόλε δεν είναι στην ίδια φόρμα που ήταν πέρυσι, που είναι λογικό, διότι έκανε χειρουργείο στον μηνίσκο πριν από ένα μήνα. Ήταν τυχερός γιατί δεν είχε να αντιμετωπίσει κάποιον πολύ δυνατό για να φτάσει στον τελικό. Μάλιστα στον προημιτελικό δεν χρειάστηκε να παίξει καν γιατί αποσύρθηκε πριν το ματς ο Ντε Μινόρ. Παρατηρώ ότι θέλει να τελειώνει τους πόντους πιο γρήγορα από το συνηθισμένο πλησιάζοντας το φιλέ συχνά, όπου έχει κερδίσει το 80% των πόντων τα τελευταία 3 ματς. Προφανώς το κάνει αυτό για να μην κουράσει πολύ το γόνατό του.

Πιστεύω πως ο Ισπανός θα κερδίσει το 2ο συνεχόμενο του Wimbledon σήμερα. Θα το καταφέρει αυτό αποφεύγοντας ράλι στο backhand. Επίσης έχει τα κατάλληλα όπλα να κουράσει το γόνατο του Σέρβου και να τον τιμωρήσει άμα πλησιάζει συχνά το φιλέ.

Εκτίμηση: Αλκαράθ νίκη (1.79)

 

Κάρλος Αλκαράθ – Νόβακ Τζόκοβιτς στην Betsson
Βetsson logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ