Προγνωστικά Τένις: Ημιτελικοί Γυναικών Wimbledon

Γιάννης Χρυσουλάκης
Γιάννης Χρυσουλάκης
Ανανεώθηκε:
Τέννις slider

Ντόνα Βέκιτς – Τζασμίν Παολίνι

Η Παολίνι διανύει την καλύτερη χρονιά της καριέρας της. Κέρδισε ένα WTA 1000, πήγε στον τελικό του Ρολάν και μπήκε στους Top 10 στην παγκόσμια κατάταξη. Μέχρι φέτος δεν είχε κερδίσει ούτε ένα ματς στο Wimbledon. Αυτό που έχει αλλάξει στο παιχνίδι της είναι η επιθετικότητά της χωρίς να κάνει λάθη. Πάντα ήταν καλή στην άμυνα.

Δείτε τα Προγνωστικά Tένις

Η Βέκιτς πάντα έπαιζε πιο καλά στο γρασίδι σε σχέση με άλλα δάπεδα. Πρώτη φορά φτάνει σε ημιτελικό σλαμ και μάλιστα χωρίς να έχει ευνοϊκούς αντιπάλους. Το ισχυρό της όπλο είναι το σερβίς της και το δυνατό forehand από τη baseline.

Το ματς θα είναι ανταγωνιστικό ανάμεσα σε δύο παίκτριες που είναι σε πολύ φόρμα. Η Παολίνι κινείται καλύτερα στο γήπεδο και η Βέκιτς έχει καλύτερο σερβίς. Σε ένα ματς που μπορεί να το πάρει οποιαδήποτε μου αρέσει η αξία που έχει η απόδοση της Βέκιτς.

Εκτίμηση: Βέκιτς νίκη (2.69)

Ντόνα Βέκιτς – Τζασμίν Παολίνι στην Betsson
Βetsson logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπάρμπαρα Κρεϊτσίκοβα – Έλενα Ριμπάκινα

Η Κρεϊτσίκοβα δείχνει να έχει επιστρέψει στην παλιά της φόρμα. Έχει χάσει μόνο ένα σετ στο Wimbledon μάλιστα κερδίζοντας τα τελευταία 9. Το σερβίς της, αν και δεν είναι δυνατό, είναι αποτελεσματικό. Ξέρει και πετυχαίνει σημεία σε σχέση με το πού στέκεται η αντίπαλος. Τα μεγάλα της πλεονεκτήματα είναι η άμυνα ειδικά κοντά στο φιλέ και η επιθετικότητα μετά από το πρώτο σερβίς. Το μειονέκτημά της είναι το forehand από τη baseline.

Δείτε τα Προγνωστικά Tένις

Η Ριμπάκινα δικαιολογημένα είναι το φαβορί για κατάκτηση αυτή τη στιγμή. Σερβίρει με διαφορά τους πιο πολλούς άσους απ’ όλες στο WTA. Το forehand της από τη baseline όταν έχει χρόνο είναι σχεδόν σίγουρος πόντος. Το μειονέκτημά της είναι ότι δεν της αρέσει να κινείται υπερβολικά και ειδικά κοντά στο φιλέ.

Στα μεταξύ τους η Κρεϊτσίκοβα κερδίζει 2-0. Η Ριμπάκινα δεν θα έχει τόσο εύκολο δρόμο όσο δείχνουν οι στοιχηματικές. Η Κρεϊτσίκοβα είναι πολύ έξυπνη και θα αναγκάσει τη Ριμπάκινα να τρέξει με το ωραίο «slice game» της κρατώντας το ματς κοντά.

Εκτίμηση 1: Κρεϊτσίκοβα  +4.5 γκέιμς (2.00)

Μου αρέσει και ένα ειδικό στο ματς αυτό. Η Κρεϊτσίκοβα έχει κάνει 2 μπρέικ σε όλα τα ματς της και στη Ριμπάκινα της έχουν κάνει μπρέικ σε όλα τα ματς.

Εκτίμηση 2: Κρεϊτσίκοβα  όβερ 1.5 μπρέικς (2.05)

Νομίζω πως η νικήτρια στο ματς αυτό θα είναι και η νικήτρια του τουρνουά. Επειδή έχω δώσει, πριν αρχίσει το Wimbledon, σαν μακροχρόνιο τη Ριμπάκινα να κερδίσει είναι καλή ευκαιρία για κάλυψη.

Εκτίμηση 3: Κρεϊτσίκοβα  νίκη (4.40)

Μπάρμπαρα Κρεϊτσίκοβα – Έλενα Ριμπάκινα στην Betsson
Βetsson logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ