Προγνωστικά Τένις: Προημιτελικοί Γυναικών και Αντρών Wimbledon

Γιάννης Χρυσουλάκης
Γιάννης Χρυσουλάκης
Ανανεώθηκε:
Τέννις slider

Λορένζο Μουσέτι – Τέιλορ Φριτζ

Ο Φριτζ έχει ξαναφτάσει σε προημιτελικό του Wimbledon το 2022 όπου έχασε από τον Ναδάλ. Δείχνει να είναι πολύ βελτιωμένος στο γρασίδι σε σχέση με πέρυσι που κέρδισε μόνο 3 στα 7 ματς. Φέτος, έχει κερδίσει 10 από τα 11 που έχει πάιξει. Σε σλαμ δεν έχει καταφέρει να περάσει σε ημιτελικό ποτέ στις 3 προηγούμενες προσπάθειες που έφτασε σε προημιτελικό.

Δείτε τα Προγνωστικά Tένις

Ο Μουσέτι φέτος στο γρασίδι έχει 11 νίκες στα 13 ματς. Δείχνει επιτέλους να καταφέρνει στο δάπεδο αυτό επιτυχίες που περίμεναν όλοι πιο νωρίς. Η μόνη του αδυναμία φαίνεται να είναι το forehand του.

Στα μεταξύ τους είναι 2-1 υπέρ του Φριτζ. Ο Μουσέτι κέρδισε όμως την τελευταία τους αναμέτρηση πριν από 2 μήνες στο χώμα του Μόντε Κάρλο.

Ο Φριτζ στάθηκε τυχερός στον προηγούμενο γύρο καθώς κέρδισε 3-2 τον τραυματισμένο Ζβέρεφ. Ο Μουσέτι επίσης τυχερός γιατί είχε εύκολη κλήρωση για να φτάσει μέχρι εδώ. Το ματς αυτό θα έχει πολλά ράλι από την baseline. Ο Μουσέτι έχει περισσότερη ποικιλία στα χτυπήματα του αλλά του Φριτζ τα χτυπήματα είναι πιο δυνατά. Ο Αμερικάνος έχει καλύτερο σερβίς αλλά ο Ιταλός απέδειξε στον προηγούμενο γύρο ότι μπορεί να αμυνθεί.

Γενικότερα πιστεύω πως το ματς θα είναι πιο ανταγωνιστικό απ’ ότι περιμένουν και ίσως πάει 5 σετ. Επίσης αξίζει ένα μικρό στοίχημα στην νίκη του Μουσέτι.

Εκτίμηση 1: Μουσέτι νίκη (4.75)

Εκτίμηση 2: Μουσέτι όβερ 17.5 γκέιμς (1.95)

Λορένζο Μουσέτι – Τέιλορ Φριτζ στην Betsson
Βetsson logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έλενα Ριμπάκινα – Ελίνα Σβιτολίνα

Η Ριμπάκινα μετά από πολλές εξόδους από διάφορα τουρνουά φέτος για κάποιους λόγους υγείας φαίνεται να έχει επιστρέψει και παίζει καλό τένις. Το Wimbledon έχει γήπεδα που ταιριάζουν στο παιχνίδι της. Άλλωστε εδώ ήταν που κέρδισε το μοναδικό της σλαμ το 2022.

Δείτε τα Προγνωστικά Tένις

Η Σβιτολίνα παρόλο που δεν φημίζεται για το παιχνίδι της στο γρασίδι εδώ καταφέρνει και παίζει καλά 2 χρόνια τώρα. Δεν διαθέτει τα σωστά όπλα για γρασίδι αλλά στο Wimbledon παίζει έξυπνα, χτυπώντας τις αδυναμίες του αντιπάλου πριν φανερώσει τις δικές της.

Θα έχει πολύ ενδιαφέρον το ματς γιατί έχουν εντελώς διαφορετικό στυλ παιχνιδιού. Η Ριμπάκινα είναι από τις καλύτερες επιθετικά με καλό σερβίς και δυνατό forehand. H Σβιτολίνα είναι από τις καλύτερες αμυντικά γιατί δεν αφήνει καμία μπαλιά να πάει χαμένη με πολύ έξυπνη τοποθέτηση στο γήπεδο. Πιστεύω πως ακόμα και εάν παιχτούν 2 σετ θα έχει πολλά γκέιμς.

Εκτίμηση: Όβερ 21.5 γκέιμς (1.92)

Έλενα Ριμπάκινα – Ελίνα Σβιτολίνα στην Betsson
Βetsson logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ