AlBank Ligaen

ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ – ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ ΑΛΜΠΙΟΝ

Δημοσίευση: Κατηγορία: AlBank Ligaen

*5η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Λιγκ Καπ

*Κάθε όμιλος αποτελείται από πέντε ομάδες. Προκρίνεται στην επόμενη φάση η πρώτη κάθε ομίλου, όπως και οι τρεις καλύτερες δεύτερες. Η νίκη δίνει τρεις βαθμούς, η ισοπαλία από έναν, η ήττα κανέναν. Σε περίπτωση ισοπαλίας, οι δύο ομάδες μπαίνουν απευθείας σε διαδικασία εκτέλεσης πέναλτι, με τη νικήτρια να παίρνει ένα βαθμό ακόμη.

* Τέσσερα σερί N/G στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ (Πρέμιερ Λιγκ)

Προηγούμενο ματς: Η Ρος Κάουντι κέρδισε 1-2 εκτός έδρας την Χάμιλτον, με ανατροπή, αφού βρέθηκε να χάνει από τέρμα του Σο (11’), ισοφάρισε με τον Χέιλ στο 25’ και πήρε τη νίκη με τέρμα του Μόρισον στο 28ο λεπτό.

Η Ρος Κάουντι κέρδισε και την Χάμιλτον με 1-2 εκτός έδρας, κάνοντας το 3/3 στο Λιγκ Καπ, με αποτέλεσμα να έχει σχεδόν εξασφαλισμένη την πρόκριση στην επόμενη φάση. Το μόνο που χρειάζεται είναι έναν βαθμό, για να συμβεί αυτό και τυπικά.

Αλλά η διαφορά της από την σημερινή της αντίπαλο είναι αρκετά μεγάλη, επομένως θα πρόκειται για αποτυχία ακόμη και αν δεν κερδίσει. Πάντως και στους τρεις αγώνες της δέχθηκε γκολ, κάτι που εγείρει ορισμένους προβληματισμούς σχετικά με την άμυνα της ομάδας.

Ρος Κάουντι Στατιστικά

*3/3 over 2,5 στο Λιγκ Καπ

*3/3 G/G στο Λιγκ Καπ

*2/3 αγώνες με 2-3 γκολ στο Λιγκ Καπ

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ ΑΛΜΠΙΟΝ (Λιγκ 2)

Προηγούμενο ματς: Η Στέρλινγκ Άλμπιον έφερε 2-2 εντός έδρας με την Στρανράερ, αν και προηγήθηκε με 2-0 με τέρματα των ΜακΚίνλεϊ (25’), Ρόι (78’), αλλά ισοφαρίστηκε μέσα σε τρία λεπτά από γκολ των Έντγκαρ (83’), Λανγκ (85’).

Η Στέρλινγκ Άλμπιον αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 εντός έδρας με την Στρανράερ, παρόλο που κέρδιζε με 2-0 ως το 83ο λεπτό! Τουλάχιστον κέρδισε την διαδικασία των πέναλτι και πήρε άλλον ένα βαθμό!

Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη της ισοπαλία στον θεσμό, κερδίζοντας και τις δύο φορές στα πέναλτι. Αλλά ακόμη ψάχνει την πρώτη της νίκη στον θεσμό, έχοντας χάσει την πρώτη αγωνιστική.

Δύσκολα θα τα καταφέρει απόψε, ενώ οι ελπίδες πρόκρισης της είναι απλά μαθηματικές, και μόνο αν κερδίσει σήμερα, σε συνδυασμό με άλλα αποτελέσματα.

Στέρλινγκ Άλμπιον Στατιστικά

*2/3 N/G στο Λιγκ Καπ

*2/3 over 2,5 στο Λιγκ Καπ

Ρος Κάουντι – Στέρλινγκ Άλμπιον στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ