Σιμώσης: Τρομερές δηλώσεις για τον εθισμό του στο στοίχημα

Ανανεώθηκε:
simosis stoixima

Σε φοβερές αποκαλύψεις για τον εθισμό του στο στοίχημα προέβη ο ποδοσφαιριστής Γιάννης Σιμώσης. Είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό, κυρίως χάρη στο πέρασμά του από τον Πανιώνιο. Οι καταστάσεις που περιγράφει στις δηλώσεις του στην ΕΡΑ Σπορ, είναι παράδειγμα προς αποφυγή. Και έρχονται να θυμίσουν σε όλους, ότι τα τυχερά παιχνίδια είναι για τη διασκέδαση, και όχι πηγή εισοδήματος. Αυτό τονίζει και η bet365 στην ιστοσελίδα της.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σιμώσης:

«Σήμερα συμπληρώνω 38 μήνες αποχής από τον τζόγο. Είμαι 38 μήνες καθαρός. Έπαιζα κυρίως στοίχημα, αλλά είχα δοκιμάσει όλα τα ήδη τζόγου όπως καζίνο, ιππόδρομο κτλπ. Θυμάμαι τον εαυτό μου να ξεκινά με απλά στοιχήματα με φίλους στο μπιλιάρδο από τα 12-13 μου χρόνια. Ειδικά όταν έφυγα στην Αθήνα για τον Πανιώνιο μετά τα 15, ήμουν μόνος και είχα δικά μου λεφτά, ξέφευγα όλο και πιο πολύ. Είχα μεγάλη οικονομική άνεση από την οικογένειά μου.

Στην αρχή όταν πρωτοέπαιξα κέρδισα και είδα ότι το έχω, οπότε νόμισα ότι θα συνεχίσω έτσι και θα γίνω εκατομμυριούχος. Όμως το μηχάνημα δεν μπορεί να το κερδίσει κανείς. Η οικογένειά μου ήταν και είναι εξαιρετική. Εγώ φορούσα τα καλά μου ρούχα, είχαμε και ένα καλό όνομα στη γειτονιά, έπαιζα ποδόσφαιρο, ήμουν κοινωνικός και όλοι έλεγαν τα καλύτερα, αλλά τελικά είχα πολλά προσωπεία. Όποτε ήθελα είχα το καλό πρόσωπο. Μέχρι πριν από τρία χρόνια άλλαζα συνέχεια ομάδα λόγω της αστάθειας του χαρακτήρα μου. Αγαπάω πάρα πολύ το ποδόσφαιρο. Παρ’ όλα αυτά, νομίζω πως παρά τη μεγάλη μου αγάπη δεν μπόρεσα ποτέ να αφοσιωθώ στο 100%.

Ο εθισμός μου είχε συνέπειες στην επαγγελματική μου καριέρα που ξεκίνησε λαμπρά από τον Πανιώνιο σε ηλικία μόλις 17 ετών στη Super League, αλλά όταν έχεις χάσει… ένα καράβι λεφτά δεν μπορείς να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος. Είναι κάτι που θεωρώ γίνεται σε όλες τις χώρες, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά ίσως εδώ συζητιέται περισσότερο.

Πολλές φορές, ειδικά σε μικρότερες κατηγορίες που οι παράγοντες δεν έχουν γνώση μπορεί να στηθούν αγώνες και από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές. Δεν είναι κάτι παράλογο. Στις μεγαλύτερες κατηγορίες υπάρχει εκβιασμός από παράγοντες και μπουκ ώστε να βγουν τα χρωστούμενα με κάποιο τρόπο. Στην Ελλάδα μπορεί να μην έχει καταδικαστεί κανείς, παρά κάποιοι λίγοι, αλλά και αυτό είναι για τα μάτια του κόσμου».

Για ακόμα μια φορά λοιπόν, έγινε αντιληπτό πόσο μεγάλη σημασία έχει ο υπεύθυνος στοιχηματισμός για να αποφευχθεί ο εθισμός και όλες οι δυσάρεστες συνέπειες. Το στοίχημα και τα τυχερά παιχνίδια υπάρχουν για τη διασκέδαση του κοινού, και έτσι πρέπει να τα βλέπει. Παιχνίδι πάντα με μέτρο και με μεγάλη προσοχή μην ξεπεραστούν τα όρια!

Νόμιμα και με ασφάλεια | +21
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ