*Επαναληπτική αναμέτρηση για τη φάση των “16”. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας στο σκορ στα δύο μεταξύ τους παιχνίδια, η πρόκριση κρίνεται απευθείας στα πέναλτι.
*Οι δύο ομάδες έχουν παίξει μεταξύ τους το 1992 και το 2013, με τη Σάο Πάουλο να κερδίζει τα εντός έδρας παιχνίδια της, χωρίς να δεχθεί καν γκολ, ενώ η Μπολίβαρ κέρδισε το 2013 και έφερε ισοπαλία το 1992 εντός.
*Στο πρώτο παιχνίδι: Μπολίβαρ – Σάο Πάουλο 1-1
*Η Σάο Πάουλο δεν έχει χάσει ποτέ σε αυτόν τον θεσμό σε επαναληπτικό στην έδρα της.
ΣΑΟ ΠΑΟΥΛΟ (Βραζιλία)
Προηγούμενο ματς: Η Σάο Πάουλο έφερε 1-1 εντός έδρας με την Κοριτίμπα, αν και προηγήθηκε με τον Πάμπλο Μαϊα στο 43’, πριν δεχθεί την ισοφάριση από τον Τιάγκο Κοσέρ στο 57’.
Η Σάο Πάουλο έφερε 1-1 εντός έδρας με την Κοριτίμπα, τρίτη ισοπαλία στους έξι τελευταίους αγώνες που δεν κερδίζει! Όλα αυτά έπειτα από μία νίκη και δύο ισοπαλίες, με τη νίκη αυτή να είναι η μοναδική της στους 15 τελευταίους αγώνες, έχοντας έξι ήττες και οκτώ ισοπαλίες.
Και συνολικά στη σεζόν έχει 16 νίκες, 13 ήττες και 11 ισοπαλίες, στους 40 αγώνες που έχει παίξει φέτος!
Ειδικότερα στην έδρα της έχει 11 νίκες, τρεις ήττες και τέσσερις ισοπαλίες, αήττητη στα εννιά πιο πρόσφατα, με τέσσερις ισοπαλίες και πέντε νίκες. Μακριά από αυτήν έχει από πέντε νίκες, 12 ήττες και εφτά ισοπαλίες, χωρίς να έχει κερδίσει στα 11 τελευταία εκτός, με εφτά ήττες και τέσσερις ισοπαλίες.
Στο εθνικό πρωτάθλημα ξεκίνησε δυναμικά φέτος, αλλά οι τελευταίες ήττες την έχουν αφήσει λίγο πίσω. Υποχώρησε, στην 13η θέση, στο +4 από την ζώνη του υποβιβασμού, και στο -9 από την πέμπτη και τελευταία που οδηγεί στο επόμενο Κόπα Λιμπερταδόρες.
Στατιστικά
*7/9 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.
*9/10 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της.
*10/12 G/G στα τελευταία παιχνίδια της.
ΜΠΟΛΙΒΑΡ (Βολιβία)
Προηγούμενο ματς: Η Μπολίβαρ κέρδισε 4-1 εντός έδρας την Σαν Αντόνιο Μπούλο Μπούλο, αν και η αντίπαλος της ισοφάρισε προσωρινά στο 13’ με τον Μασάντο το γκολ που είχε σκοράρει μόλις στο δεύτερο λεπτό με τον Αρκ. Προηγήθηκε με πέναλτι του Ρομέρο στο 41’, ενώ σκόραρε δύο ακόμη τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο με τους Καουτερούτσιο (55’), Μιράντα (99’), ενώ έχασε και πέναλτι στο 80’, δύο λεπτά αφότου είχε αποκτήσει αριθμητικό πλεονέκτημα.
Η Μπολίβαρ κέρδισε και την Σαν Αντόνιο Μπούλο Μπούλο με 4-1 εντός έδρας, τρίτη νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια που είναι αήττητη, όγδοη στα 10 τελευταία παιχνίδια της, όπου έχει μόνο μία ήττα, μακριά από την έδρα της, από την Όλγουεϊς Ρέντι που είναι η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος.
Πάντως στα εφτά αμέσως προηγούμενα παιχνίδια της δεν είχε νίκη, με τρεις ήττες και τέσσερις ισοπαλίες.
Ειδικά στην έδρα της, έχει δώσει 17 παιχνίδια φέτος, κερδίζοντας τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα, φέρνοντας ισοπαλία μόνο στο πρώτο παιχνίδι με τη σημερινή της αντίπαλο, ενώ έχει συνολικά 10 νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες εντός.
Και είναι στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της χώρας της, με την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, στο -4 από την κορυφή και την Όλγουεϊς Ρέντι,με την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας.
Στατιστικά
*8/11 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.
*9/12 G/G στα τελευταία παιχνίδια της.