Ρεκόρ για τον Γκρεγκ Ρέιμερ, κατέκτησε 5ο HPT τίτλο!

Ανανεώθηκε:
poker-chips

Ο Γκρεγκ Ρέιμερ παρέδωσε μαθήματα πόκερ στο τελικό τραπέζι του τουρνουά Heartland Poker Tour (HPT) Ameristar East Chicago $1,650 Main Event κατακτώντας τον 5ο του τίτλο σε HPT Main Event! Παράλληλα πρόσθεσε στον τραπεζικό του λογαριασμό 171,411 δολάρια και κέρδισε ένα πακέτο συμμετοχής για το Championship της HPT σεζόν!

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

“Νιώθω περίφημα” είπε ο Ρέιμερ, που αναδείχθηκε σε παίκτης της χρονιάς για τη σειρά HPT το 2012. Επικράτησε σε ένα event με 520 συμμετοχές και με τα τελευταία του κέρδη πέρασε 3ος στην κατάταξη με τα συνολικά ποσά στην ιστορία της σειράς HPT. “Κάθε νίκη είναι πιο ξεχωριστή από την προηγούμενη” πρόσθεσε ο πρωταθλητής του 2004 WSOP Main Event.

O Ρέιμερ κατάφερε να επικρατήσει του Έβαν Μπέθιο στο headsup παρότι ξεκίνησε με μειονέκτημα 2:1 σε μάρκες. Μάλιστα διπλασίασε μόλις στο πρώτο χέρι της μεταξύ τους αναμέτρησης, όταν στο river πέτυχε τη ντάμα που χρειαζόταν!

“Όταν έπιασα την ντάμα στο river, αυτό ήταν καθαρή τύχη. Η τύχη είναι σημαντικός παράγοντας στο πόκερ και ειδικά στο heads-up παίζει ακόμη μεγαλύτερο ρόλο, καθώς αν πας πάσο κάθε φορά που δεν έχεις καλό φύλλο θα χάσεις τη μάχη. Ο Έβαν δεν με άφησε να κυριαρχήσω. Μπορώ να πω ότι στο heads-up η τύχη ήταν με το μέρος μου.”

Ο Ρέιμερ. που είναι γνωστός και ως “FossilMan” καθώς συνηθίζει να κουβαλά απολιθώματα στα τραπέζια που παίζει για γούρι, θα προσθέσει ακόμη δύο βραβεία στην τροπαιοθήκη του σπιτιού του στο Ράλεϊ της Βόρειας Καρολάινα. Τον τίτλο του HPT και το απολίθωμα που χρησιμοποιήσε για να προστατεύει τα φύλλα του. “Ξεκίνησα να χρησιμοποιώ απολιθώματα για να προστατεύω τα φύλλα μου πολύ πριν μου δοθεί το παρατσούκλι αυτό. Από το 2008 μου και μετά μου ήρθε η ιδέα να δίνω το απολίθωμα σε όποιον με αποκλείει στα τουρνουά που παίζω. Οπότε σε κάθε τουρνουά κουβαλάω διαφορετικό απολίθωμα. Αυτό τώρα θα μπει στην τροπαιοθήκη, μαζί με τους άλλους τίτλους HPT και όλα τα άλλα βραβεία που έχω κατακτήσει τα τελευταία 15 χρόνια.”

Η κατάταξη του τελικού τραπεζιού:

Θέση Όνομα Έπαθλο
1 Γκρεγκ Ρέιμερ $171,411
2 Έβαν Μπέθιο $104,789
3 Ντέιβιντ Γκάτφρεντ $69,462
4 Μαρκ Γιόφον $48,295
5 Τιμ Μπάρανι $36,147
6 Μπόγκνταν Σλιβίνσκι $27,949
7 Ματ Σούρτερ $22,732
8 Ντέιλ Χάκνεϊ $18,633
9 Μπέντζαμιν Γκρεγκ $14,906
Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ