Βόλος ΝΠΣ: Πρόεδρος ο Μπέος με ατάκες για το στοίχημα!

Ανανεώθηκε:
axilleas_mpeos ομιλητής

Ο Αχιλλέας Μπέος είναι και επίσημα ο νέος πρόεδρος του Βόλου ΝΠΣ! Ο γνωστός παράγοντας ηγείται της προσωρινής διοίκησης της ομάδας που ορίστηκε από το πρωτοδικείο. Αυτό το επιβεβαίωσε ο ίδιος σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε, με αφορμή την παρουσίαση του Σάκη Τσιώλη ως προπονητή. Ο Αχιλλέας Μπέος που είναι και δήμαρχος Βόλου, έκανε δηλώσεις που προκαλούν αίσθηση. Μίλησε ακόμη και για το… στοίχημα.

Στοίχημα στη Betshop.gr | +21
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παράλληλα, κάλεσε επιχειρηματίες όλης της Ελλάδας να στηρίξουν την προσπάθεια, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε σε «εγκληματίες που κατέστρεψαν κάτι πολύ όμορφο, κάτι πολύ δυνατό και δεν δίστασαν να οδηγήσουν εμένα στη φυλακή και να εξυπηρετήσουν πολιτικές φιλοδοξίες, σπιλώνοντας συνειδήσεις».

«Η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα, λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό και την οικονομική κρίση. Είναι μια τελευταία ευκαιρία. Καλώ τις άλλες δύο ομάδες της πόλης, και δεν μιλάω για τους 10-15 χαβαλέδες που ζουν για την κόντρα, να συμμετέχουν. Το 2011, τότε με τον Ολυμπιακό Βόλου, έγινε ένα θαύμα και ήταν θέμα χρόνου πότε μια ομάδα θα υπάρχει μία και μοναδική ομάδα στην πόλη, που θα εκπροσωπεί τον νομό. Τότε βρέθηκαν άνθρωποι εγκληματίες που κατέστρεψαν κάτι πολύ όμορφο, κάτι πολύ δυνατό και δεν δίστασαν να οδηγήσουν εμένα στη φυλακή και να εξυπηρετήσουν πολιτικές φιλοδοξίες, σπιλώνοντας συνειδήσεις. Τότε ήμασταν κοντά σε ένα όνειρο χιλιάδων πολιτών, ο Βόλος να μεγαλουργεί και στο ποδόσφαιρο. Σήμερα γίνεται ένα ανάλογο εγχείρημα και κάνω έκκληση σε όλους. Δεν μας χωρίζει τίποτα, μας ενώνουν πολλά. Η ισχύς εν τη ενώσει μπορεί να οδηγήσει τον Βόλο στην κορυφή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, είπε: «Η πόλη του Βόλου δεν μπορεί να έχει τρεις ομάδες. Τη θέση του ΝΠΣ θα μπορούσε να την έχει ο Ολυμπιακός ή η Νίκη. Τι έχει αποδείξει η ιστορία; Αν κάτι δεν πετύχει, έρχεται μια πλήρης απαξίωση. Τι θέλει η πόλη, μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει, που θα τη σέβονται αντίπαλοι και φίλοι. Η πλειοψηφία του κόσμου θέλει να κοιτάξουμε μπροστά. Ο Βόλος είναι ένας ενιαίος δήμος. Εγώ δεν διαχωρίζω Βόλο και Νέα Ιωνία, θέλω το καλό όλης τη πόλης. Στο κομμάτι του ποδοσφαίρου, να μπορούμε να τον κάνουμε να πρωταγωνιστεί.

Η παρουσία μου εδώ, μετά την απόφαση του Πρωτοδικείου, δεν θα είναι για πάντα. Καλώ τους παράγοντες Ολυμπιακού και Νίκης να έρθουν εδώ να αναλάβουν και να πάρουν θέση στο ΔΣ. Αν δεν δεχτούν, καλώ τους υγιείς επιχειρηματίες όλης της Ελλάδας, όχι τα λαμόγια τους στοιχηματζήδες, που νομίζουν ότι είναι η πόρτα ανοιχτή. Η ομάδα δεν χρωστάει ούτε ευρώ, ξόφλησε όλες τις υποχρεώσεις της από την 1η Μαρτίου, υπάρχουν εκκρεμότητες από το συνδρομητικό κανάλι υπέρ της. Η ομάδα έχει υγεία, έχει βάσεις, δεν έχει οφειλές. Προσωρινά θα προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην ομάδα αυτή και ελπίζω σύντομα να βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος να αναλάβει την ομάδα. Εγώ θα εκπροσωπώ από τη Δευτέρα την ομάδα στα συμβούλια της Super League».

Για την αναδιάρθρωση: «Θα πω τη θέση του στο ΔΣ της Δευτέρας. Τέτοιες αποφάσεις δεν μπορούν να παίρνονται έτσι, ούτε στην περίπτωση περιπτερούχων δεν γίνονται αυτά. Χρειάζεται σχεδιασμός. Τη θέση μας θα την πούμε στο ΔΣ της Λίγκας, η Λίγκα θα βγάλει μια απόφαση, αλλά την τελική απόφαση θα την πάρει η ΕΠΟ».
Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΝΠΣ Βόλος: «O Αχιλλέας Μπέος είναι από σήμερα ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος. Ο Δήμαρχος Βόλου, σε μία κρίσιμη καμπή για την ομάδα του Βόλου, ανέλαβε την ευθύνη να την οδηγήσει ακόμα πιο ψηλά. Συμπαραστάτες του σε αυτή την προσπάθεια θα είναι Βολιώτες επιχειρηματίες που ζουν και δραστηριοποιούνται στην περιοχή, με μοναδικό στόχο όλων τη δημιουργία μίας ομάδας που θα αποκτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ Βόλος απαρτίζεται από τους εξής:

Πρόεδρος: Αχιλλέας Μπέος. Μέλη: Γιώργος Τόρης, Νίκος Ιμεράι, Ιωάννης Γκρίνιας, Χρήστος Χρήστου, Νίκος Βαβανέλος, Σταύρος Γιαγιάς, Αντώνης Κουτσουδάκης, Κώστας Νταόπουλος».

Combo στοιχήματα στη Betshop.gr | +21
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πηγή: iefimerida.gr