Πόκερ: Μεταδόσεις μεγάλων τουρνουά από το NBC!

Ανανεώθηκε:
nbc poker

Ένα μεγάλο deal έλαβε χώρα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, με επίκεντρο το πόκερ! Συγκεκριμένα, το πασίγνωστο κανάλι NBC υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Poker Central. Έτσι, το κανάλι θα μεταδίδει μεγάλα τουρνουά πόκερ μέχρι και το 2022! Η βιομηχανία του παιχνιδιού αναπτύσσεται ραγδαία και αυτό επιβεβαιώνεται διαρκώς.

To πόκερ ήρθε στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το U.S. Poker Open, το Super High Roller Bowl και το Poker Masters events, αποτελούν σημαντικά γεγονότα του πόκερ που θα μεταδίδονται από το NBC.

Το Super High Roller Bowl (SHRB) ειδικά, έχει κάνει μεγάλα νούμερα τηλεθέασης στις ΗΠΑ. Η Poker Central ενισχύει και αυτή την θέση της στην παγκόσμια αγορά του πόκερ έχοντας προσελκύσει και μεγάλους σταρ ως ambassadors.

Σε δήλωσή του στην ιστοσελίδα της Poker Central, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας JR McCabe είπε:

«Θέλουμε να συνεχίσουμε να βλέπουμε τα μεγάλα τουρνουά μας και οι μεταδόσεις τους να φτάνουν σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους παγκοσμίως. Η συνεργασία μας με το NBC Sports θα μας επιτρέψει να κάνουμε ακόμα καλύτερη δουλειά για αυτούς που αγαπάνε το παιχνίδι».

Η NBC ήταν εξίσου χαρούμενη με τις εξελίξεις, με τον Αντιπρόεδρό της να δηλώνει:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας με την Poker Central, που μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να παρέχουμε περιεχόμενο στους φφίλους του πόκερ και σε ένα ευρύτερο κοινό».

Το γεγονός ότι η NBC βλέπει αξία στο πόκερ δείχνει πώς η βιομηχανία έχει μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης.  Από την άλλη, στην Poker Central πιστεύουν ότι η NBC είναι η σωστή τηλεοπτική εταιρεία για να προχωρήσουν τα πλάνα τους. Το deal είναι σπουδαίο και για τις δύο εμπλεκόμενες πλευρές, αλλά και για τη βιομηχανία του πόκερ στο σύνολό της.

To πόκερ ήρθε στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ