Ο Γιώργος Τουρκοχωρίτης είναι αμυντικός και ομάδα του είναι ο Παναθηναϊκός.


Στα τμήματα υποδομής του επενδύει ο Παναθηναϊκός και έκανε επαγγελματία άλλο έναν παίκτη που αναδείχτηκε από τις τάξεις του. Αυτός είναι ο Γιώργος Τουρκοχωρίτης που υπέγραψε για πρώτη φορά επαγγελματικό συμβόλαιο. Ο 19χρονος αμυντικός με βάση αυτό έχει συμφωνία με την ομάδα για τα επόμενα δύο χρόνια. Πρόκειται για παίκτη που έχει τη δυνατότητα να παίξει σε όλη τη δεξιά πλευρά, είναι δηλαδή φουλ μπακ.

Δείτε την ανακοίνωση για την υπογραφή του νεαρού ποδοσφαιριστή:

“Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου έως τον Ιούνιο του 2023 με τον Γιώργο Τουρκοχωρίτη.

Ο γεννημένος στις 12 Ιανουαρίου 2002 αμυντικός εντάχθηκε στην ακαδημία του Παναθηναϊκού το 2016. Ο Γιώργος Τουρκοχωρίτης αγωνίστηκε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στην Κ19”.

Τα όσα ανέφερε ο παίκτης μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας:

Η σημερινή ημέρα μου δίνει ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο για να δουλέψω ακόμα πιο σκληρά. Θέλω να ευχαριστήσω τον Παναθηναϊκό για την ευκαιρία που μου δίνει, όλους τους ανθρώπους της ακαδημίας με τους οποίους συνεργάστηκα και φυσικά την οικογένειά μου. Θα προσπαθήσω να βελτιωθώ όσο πιο πολύ μπορώ ώστε να βοηθήσω την ομάδα

Γιώργος Τουρκοχωρίτης: Το Who is Who

Ο Γιώργος Τουρκοχωρίτης γεννήθηκε στις 12 Ιανουαρίου του 2002 στη Λιβαδειά. Εδώ και μια πενταετία είναι μέλος των ακαδημιών του Παναθηναϊκού. Μετά από τη συμμετοχή του στην U17, συνέχισε στην U19 και σημείωσε 20 συμμετοχές και 2 γκολ. Υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο ως επαγγελματίας με τους “πράσινους” το καλοκαίρι του 2021. Είναι φουλ μπακ, μπορεί δηλαδή να αγωνιστεί σε όλη τη δεξιά πλευρά.