Ο Νταγκ Πολκ αποσύρεται και από το Youtube!

Ανανεώθηκε:
νταγκ πολκ

O κόσμος του πόκερ είχε ήδη αποχαιρετήσει τον Νταγκ Πολκ ως επαγγελματία παίκτη ποκερ, τώρα πρέπει να κάνει το ίδιο και για τον Νταγκ Πολκ, τον δημιουργό βίντεο.

To πόκερ ήρθε στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πολκ, που είχε ένα κανάλι στο Youtube με 286,000 subscribers, ανακοίνωσε τη αποχώρησή του από τον κόσμο του πόκερ. Ο Πολκ χρησιμοποιούσε το κανάλι του για να αναλύσει στρατηγικές πόκερ και “εξερευνούσε” πολλά θέματα γύρω από τον κόσμο του πόκερ.

Ο Πολκ αρχικά είχε δηλώσει πως θα σταματήσει να παίζει το Σεπτέμβρη του 2018, αλλά από τότε συνέχισε να ανεβάζει βιντεάκια στο Youtube. Μερικά από αυτά προωθούσαν τα μαθήματα προπονητικής του για πόκερ, με τίτλο Upswing Poker. Ωστόσο, ούτε μέσα από τα μαθήματα βρήκε το ενδιαφέρον να παραμείνει ενεργός στον κόσμο του πόκερ ο Πολκ.

“Δεν το λέει η καρδιά μου πλέον. Δεν με ελκύει πλέον το πόκερ. Λυπάμαι που το λέω αυτό. Νιώθω ότι τέλειωσα με αυτό το κομμάτι της ζωής μου”, δήλωσε ο ίδιος ο Πολκ.

Την Τρίτης στο podcast του Τζόι Ίνγκραμ πρόσθεσε: “Η πραγματική στρατηγική καθαυτή έχει γίνει κουραστική. Δεν είναι πια διασκεδαστικό. Πρέπει να απομνημονεύεις πράγματα. Δεν είναι ωραία, αλήθεια, όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα. Κάποια στιγμή πρέπει να παραιτηθείς όταν δε νιώθεις καλά κι εγώ έφτασα σε αυτό το σημείο”.

To πόκερ ήρθε στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ