Novibet: Οι αναμετρήσεις του κυπέλλου με ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις (03/12)!

Ανανεώθηκε:
novibet logo

Το Κύπελλο Ελλάδας επανέρχεται στο προσκήνιο με την 4η και προτελευταία στροφή της League Phase, το κυρίως πιάτο της οποίας διεξάγεται την Τετάρτη (3/12) με φόντο την πρώτη τετράδα που οδηγεί απευθείας στα προημιτελικά.

Το σπουδαίο ματς της αγωνιστικής είναι αναμφίβολα το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, το Άρης – ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (21:30).

Οι γηπεδούχοι του Μανόλο Χιμένεθ έχουν 3/3 στον θεσμό (0-1 επί του Παναιτωλικού, 1-0 με τη Μαρκό, 1-3 στο Αιγάλεω), ενώ ο ΠΑΟΚ μετά την ήττα της πρεμιέρας από τον Λεβαδειακό (4-1) έκανε σεφτέ με το 4-1 επί της ΑΕΛ Novibet.

Άρης – ΠΑΟΚ 1:3.25 X:3.25 2:2.15
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το άνοιγμα της αυλαίας γίνεται στη Σύρο όπου η τοπική Ελλάς υποδέχεται τον Ολυμπιακό (13:00) σε ένα ιστορικό παιχνίδι για τη νεοφώτιστη ομάδα της Super League 2 καθώς φιλοξενεί στην Ερμούπολη τον νταμπλούχο.

Η ομάδα του Παναγιώτη Χριστοφιλέα έχει μία νίκη (3-0 επί του Αιγάλεω) και δύο ήττες (4-2 από τον Ατρόμητο, 4-1 από τον Παναιτωλικό), με τους «ερυθρόλευκους» του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να έχουν το απόλυτο στους δύο αγώνες τους (1-2 επί του Αστέρα, 5-0 επί του Βόλου).

Ελλάς Σύρου – Ολυμπιακός 1:20.00 X:7.70 2:1.12
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη Νέα Φιλαδέλφεια η ΑΕΚ φιλοξενεί τον ΟΦΗ (17:30) με τις δύο ομάδες να κυνηγούν το απόλυτο στον όμιλο καθώς έχουν 9 βαθμούς έκαστος.

Η «Ένωση» του Μάρκο Νίκολιτς έχει 3/3 με Αιγάλεω (0-1), Παναιτωλικό (2-1) και Ηλιούπολη (0-1), ενώ οι Κρητικοί του Χρήστου Κόντη 3/3 αντίστοιχα με Καβάλα (3-0), Καλλιθέα (0-1) και Ηρακλή (3-1). Οι δύο αναμετρήθηκαν στο πρωτάθλημα με τους «κιτρινόμαυρους» να επικρατούν στο Ηράκλειο (0-1).

ΑΕΚ – ΟΦΗ 1:1.18 X:6.20 2:15.00
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Κηφισιά (19:30), με τους «πράσινους» του Ράφα Μπενίτεθ να έχουν κάνει 2/2 ως τώρα με 1-0 επί της Καλλιθέας και 1-2 επί του Ατρόμητου, ενώ το σύνολο του Σεμπάστιαν Λέτο που νίκησε το «τριφύλλι» στο πρωτάθλημα (3-2), έχει 5 βαθμούς χάρη στο 2-1 επί της Καλλιθέας και το 1-1 με Αστέρα και Καβάλα.

Παναθηναϊκός – Κηφισιά 1:1.31 X:4.75 2:10.00
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στο Κύπελλο Ελλάδας

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.



Tags: