Νικητής ο “valuebet1987” στο 9ο Betarades Poker Tournament!

Ανανεώθηκε:
Betarades poker winner

Τα Betarades Poker Tournaments έχουν γίνει πλέον θεσμός και χθες, Πέμπτη (30/04) διεξήχθη το 9ο τουρνουά της σειράς, το οποίο στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.

O bookmaker δεν βρέθηκε

Στο 9ο Betarades Poker Tournament πήραν μέρος 168 φίλοι του site μας και του πόκερ. Έγινε λοιπόν, μεγάλη μάχη μέχρι το τέλος. Πραγματοποιήθηκαν 153 re-buys και 120 add-ons με αποτέλεσμα το prize pool να φτάσει το εντυπωσιακό νούμερο των 1,323$, το οποίο μοιράστηκε στους 27 πρώτους παίκτες της τελικής κατάταξης! Το εντυπωσιακό αυτό τουρνουά κράτησε 4 ώρες ακριβώς! Νικητής αναδείχθηκε ο χρήστης “valuebet1987“, o οποίος με το buy-in της συμμετοχής στα 3,30$ έβαλε στο λογαριασμό του 284,50$! Στο heads-up επικράτησε του χρήστη “pokerakias92”, o οποίος με τη σειρά του κέρδισε 205,06$! Για την ακρίβεια και οι πρώτοι 4 παίκτες κέρδισαν τριψήφια ποσά!

Εν μέσω καραντίνας λοιπόν η δράση συνεχίζεται στο Betarades και το 10ο Poker Tournament αναμένεται με ανυπομονησία! Επιπλέον η δράση του τουρνουά μεταδίδεται ζωντανά με live streaming από το κανάλι του Βetarades.gr στο Twitch, όπου σχολιάζουν τη δράση ενώ συμμετέχουν και οι ίδιοι στα τραπέζια ο Τόλης και ο SlotMamba, για τους οποίους υπάρχει και ειδικό bounty αποκλεισμού, αξίας 25€!

Μη χάσετε το επόμενο ραντεβού!

O bookmaker δεν βρέθηκε