Νικητής ο “NowYouSeeMeAk” στο 12o Betarades Poker Tournament!

Ανανεώθηκε:
Betarades poker winner

Τα Betarades Poker Tournaments έχουν γίνει πλέον θεσμός και χθες, Πέμπτη (14/05) διεξήχθη το 12ο τουρνουά της σειράς, το οποίο στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.

O bookmaker δεν βρέθηκε

Στο 12ο Betarades Poker Tournament πήραν μέρος 99 φίλοι του site μας και του πόκερ. Έγινε λοιπόν, μεγάλη μάχη μέχρι το τέλος. Πραγματοποιήθηκαν 104 re-buys και 82 add-ons με αποτέλεσμα το prize pool να φτάσει το εντυπωσιακό νούμερο των 855 $, το οποίο μοιράστηκε στους 15 πρώτους παίκτες της τελικής κατάταξης! Το τουρνουά κράτησε 3 ώρες και 11 λεπτά! Νικητής αναδείχθηκε ο χρήστης “NowYouSeeMeAk“, o οποίος με το buy-in της συμμετοχής στα 3,30$ έβαλε στο λογαριασμό του 213,80$! Στο heads-up επικράτησε του χρήστη “UnderTheDraw”, o οποίος με τη σειρά του κέρδισε 145,35$! Για την ακρίβεια και οι πρώτοι 3 παίκτες κέρδισαν τριψήφια ποσά!

Εν μέσω καραντίνας λοιπόν η δράση συνεχίζεται στο Betarades και το 13o Poker Tournament αναμένεται με ανυπομονησία! Επιπλέον η δράση του τουρνουά μεταδίδεται ζωντανά με live streaming από το κανάλι του Βetarades.gr στο Twitch, όπου σχολιάζουν τη δράση ενώ συμμετέχουν και οι ίδιοι στα τραπέζια ο Τόλης και ο SlotMamba, για τους οποίους υπάρχει και ειδικό bounty αποκλεισμού, αξίας πλέον 50€!

Μη χάσετε το επόμενο ραντεβού!

O bookmaker δεν βρέθηκε