Νικητής ο “lostre10” στο 7ο Betarades Poker Tournament!

Ανανεώθηκε:
Betarades poker winner

Τα Betarades Poker Tournaments έχουν γίνει πλέον θεσμός και χθες, Πέμπτη (23/04) διεξήχθη το 7ο τουρνουά της σειράς! Το event #8 θα διεξαχθεί την Κυριακή και ήδη μπορείτε να εγγραφείτε από εδώ.

O bookmaker δεν βρέθηκε

Στο 7ο Betarades Poker Tournament πήραν μέρος 206 φίλοι του site μας και του πόκερ. Έγινε λοιπόν, μεγάλη μάχη μέχρι το τέλος. Πραγματοποιήθηκαν 197 re-buys και 148 add-ons με αποτέλεσμα το prize pool να φτάσει το εντυπωσιακό νούμερο των 1,653$, το οποίο μοιράστηκε στους 36 πρώτους παίκτες της τελικής κατάταξης! Το φοβερό αυτό τουρνουά κράτησε 3 ώρες και 53 λεπτά! Νικητής αναδείχθηκε ο χρήστης “lostre10“, o οποίος με το buy-in της συμμετοχής στα 3,30$ έβαλε στο λογαριασμό του 338,20$! Στο heads-up επικράτησε του χρήστη “theWHITEati”, o οποίος με τη σειρά του κέρδισε 247,95$! Για την ακρίβεια και οι πρώτοι 4 παίκτες κέρδισαν τριψήφια ποσά!

Εν μέσω καραντίνας λοιπόν η δράση συνεχίζεται στο Betarades και το 8ο Poker Tournament αναμένεται με ανυπομονησία! Επιπλέον η δράση του τουρνουά μεταδίδεται ζωντανά με live streaming από το κανάλι του Βetarades.gr στο Twitch, όπου σχολιάζουν τη δράση ενώ συμμετέχουν και οι ίδιοι στα τραπέζια ο Τόλης και ο SlotMamba, για τους οποίους υπάρχει και ειδικό bounty αποκλεισμού, αξίας 25€!

Μη χάσετε το επόμενο ραντεβού!

O bookmaker δεν βρέθηκε