Νικητής ο “kost4eva” στο 3ο Betarades Poker Tournament!

Ανανεώθηκε:
Betarades poker tournament

Τα Betarades Poker Tournaments έχουν γίνει πλέον θεσμός και χθες, βράδυ Κυριακής (05/04) διεξήχθη το 3ο και πιο δυνατό τουρνουά της σειράς! Το event #4 έρχεται την Πέμπτη (09/04) στις 17:00 και εδώ θα βρείτε όλες τις πληροφορίες για να εγγραφείτε.

O bookmaker δεν βρέθηκε

Στο 3ο Betarades Poker Tournament πήραν μέρος 498 φίλοι του site μας και του πόκερ, σε μία σπουδαία μάχη ως το τέλος. Πραγματοποιήθηκαν 454 re-buys και 355 add-ons με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί το εντυπωσιακό prize pool των 3,921$, το οποίο μοιράστηκε στους πρώτους 72 παίκτες! Η συναρπαστική δράση διήρκησε για 4 ώρες και 24 λεπτά και νικητής του τουρνουά αναδείχθηκε ο χρήστης “kost4eva“, o οποίος με συμμετοχή 3,30$ έβαλε στο λογαριασμό του 741.42$! Στο heads-up επικράτησε του χρήστη “sakaflias_x“, o οποίος με τη σειρά του κέρδισε 543.05$! Για την ακρίβεια και οι πρώτοι 7 παίκτες κέρδισαν τριψήφια ποσά, ενώ και οι πρώτοι δέκα κέρδισαν αναμνηστικά δώρα από το betarades.gr (μπλουζάκι, καπέλο, κούπα).

Εν μέσω καραντίνας λοιπόν η δράση συνεχίζεται στο Betarades και το 4ο Poker Tournament αναμένεται με ανυπομονησία! Επιπλέον η δράση του τουρνουά μεταδίδεται ζωντανά με live streaming από το κανάλι του Βetarades.gr στο Twitch, όπου σχολιάζουν τη δράση ενώ συμμετέχουν και οι ίδιοι στα τραπέζια ο Τόλης και ο SlotMamba, για τους οποίους υπάρχει και ειδικό bounty αποκλεισμού!

Μη χάσετε το επόμενο ραντεβού!

O bookmaker δεν βρέθηκε